yeterli bellek yok uyarısı

Excel Vers. ve Dili
xp
excel de yeni bir sayfa açmaya veya sayfa kopyalamaya çalıştığımda ''Excel yeterli bellek yada disk alanı olmadığından daha fazla dosya açamıyor veya kaydedemiyor'' ikazı alıyorum. C de % 30 boş bellek alanı gözüküyor. disk temizlemede yaptım ama çözemedim. yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum. kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
eski excelde sanirim bir seferde 255 sayfa sayisi siniri vardi ama suan sinirsiz sanirim, aam sonucta sadece bir ek sayfa acacaksaniz bu sekilde bir limit olmamasi gerekir..

Excel Vers. ve Dili
xp
eski excelde sanirim bir seferde 255 sayfa sayisi siniri vardi ama suan sinirsiz sanirim, aam sonucta sadece bir ek sayfa acacaksaniz bu sekilde bir limit olmamasi gerekir..
limitten değil başka bir problem var ama çözemedim. yeni çalışma kitabı açarken veya paket proğramdan tek sayfa excele aktar dediğimde aynı ikazı alıyorum. acaba boşaltmam gereken temp dosyalarımı var yerlerinide bulamadım. kullandığım 2003

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
hatanin print screenini alip yapistirirsaniz yardimci olmaya calisacagim, bu sekilde olasi bir fikrim yahut, bildigim bu sekilde bir hata yok..

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2007 PRO TR - Win7 X64
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18.06.2019
Selamlar,

Ben internette biraz araştırma yaptım,

Aşagıdaki dosyarın bozuk olabilirmiş.
  • Mso9intl.dll
  • Msohelp.exe
  • Msoffice.exe
En iyisi ofisi tekrardan yükleyin..

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Sanal bellek veya temp dosyalarını inceleyin

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
excel de yeni bir sayfa açmaya veya sayfa kopyalamaya çalıştığımda ''Excel yeterli bellek yada disk alanı olmadığından daha fazla dosya açamıyor veya kaydedemiyor'' ikazı alıyorum. C de % 30 boş bellek alanı gözüküyor. disk temizlemede yaptım ama çözemedim. yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum. kolay gelsin
merhaba
bunu deneyiniz
excelden başka tüm programları kapatın.
şu an çalışmayan ancak arka planda yer işgal eden programlardan çıkınız.
excelde yapmak istediğiniz işlemi gerçekleştirmeye çalışınız.

bu başarılı olmuşsa,
çalıştır / msconfig / başlangıç
burada makine açıldığında sık kullanmadığınız programları devre dışı bırakınız.

disk temizleme programları ile fazlalıklardan kurtulun ve sanal bellek miktarını artırın.

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
kusura bakmazsanız bu dosyalara nasıl erişebilirim? ofis içinde aradım bulamadım. teşekkürler.
Sayın uzmanamele bahsetti;
Sanal belek=RAM
Mevcut açık ve arkaplanda çalışan tüm programlar Virün prg,msn vb. Eğer ekran kartınızda paylaşımlı ise buda sanal bellekten kullanır.

Excel Vers. ve Dili
xp
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.