Yeni TL simgesi kullanımı

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
TÜRKÇE
Formüllerle oluşturduğum ve Arial fontunda olan bir metin var. Bu metinde bir miktar para yazılı ve ben bu miktarın başına yeni TL simgesini ekleyemiyorum. Yazı fontunu değiştirirsem tamam ama ben Arial fontunun kalmasını, sadece TL simgesi olan bölümü değiştirerek bu sorunu çözmek istiyorum Böyle bir şey mümkün müdür. Saygılar..

NOT: Arial fontu ile yazılan bir satırda para miktarının önüne yeni TL simgesini eklemek istiyorum.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
TÜRKÇE
Böyle bir şeyin yapılması mümkün değil sanırım. 100 küsür kişi incelemiş ama hiç cevap yok...

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Şöyle bir yol izleyebilirsiniz : Yeni TL simgesini resim olarak excele ekleyip formüldeki değere göre gizleyip gösterebilirsiniz, tabii bu makroyla olur, makrosuz olarak ta, ilgili Yeni TL simge resmini küçültüp hücrenin sağına yerleştirmektir.

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Formüllerle oluşturduğum ve Arial fontunda olan bir metin var. Bu metinde bir miktar para yazılı ve ben bu miktarın başına yeni TL simgesini ekleyemiyorum. Yazı fontunu değiştirirsem tamam ama ben Arial fontunun kalmasını, sadece TL simgesi olan bölümü değiştirerek bu sorunu çözmek istiyorum Böyle bir şey mümkün müdür. Saygılar..

NOT: Arial fontu ile yazılan bir satırda para miktarının önüne yeni TL simgesini eklemek istiyorum.
Merhaba,

Microsoft güncellemesi varmı araştırmak lazım! Aksi halde mümkün görünmüyor.

Son düzenleme:

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Formülsüz olabilleceğini düşünüyorum, toplam kısmını makroyla yaparsanız, sayı kısmını farklı bir font, TL kısmını da farklı bir fontla yapılabilir diye düşünüyorum.