• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yeni kayıt-veri çağırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ormann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın ömer hocam bilgileri aktar dediğimde aktardığı sayfayı görüp tekrar veri girişi sayfasına dönebilirmi

Görmeden kasıt nedir. Aktardınız kod size diğer sayfaya götürdü sonra bu sayfada nasıl bir görme ve geri dönüş işlemi yapacaksınız. Daha detaylı açıklayınız.

.

Hocam bilgi aktar butonuna bastığım zaman veriler suç kaydına aktarılıyorya.aktarıldığını görüp tekrar veri girişi sayfasına dönmesini demek istedim

aktar kodunu aşağıdakiyle değiştir.

Sub aktar()
sat = Worksheets("SUÇ KAYDI").[b65536].End(3).Row + 1
Sheets("SUÇ KAYDI").Cells(sat, 1).Value = sat - 1
For i = 5 To 39
Sheets("SUÇ KAYDI").Cells(sat, i - 3).Value = Sheets("VERİ GİRİŞİ").Cells(i, 4).Value
Next i
Sheets("SUÇ KAYDI").Select
Sheets("VERİ GİRİŞİ").Range("D5:D39").ClearContents
MsgBox sat - 1 & " sıraya kayıtı yapıldı"
Sheets("VERİ GİRİŞİ").Select
End Sub

SAYIN ÖMER Hocam bilgi aktar butonuna bastığım zaman veriler suç kaydına aktarılıyorya.aktarıldığını görüp tekrar veri girişi sayfasına dönmesini demek istedim

Halit bey'in verdiği şekilde de kullanabilirsiniz.

Ekteki dosyada alternatif olsun.

Aktar butonuna bastıktan sonra veriler aktarılır ve suç kaydı sayfası aktif olur bu sayfada 2 sn kaldıktan sonra tekrar veri giriş sayfası aktif olacaktır.

Butona bastıktan sonra veri giriş sayfasına geri dönene kadar bir işlem yapmanıza gerek yok.

.

Ekli dosyalar

ömer hocam size ve halit hocama çok teşekkür ederim.tam istediğim şekilde olmuş.ellerinize sağlık.hakkınızı helal edin

Sayın uzman arkadaşlar ekteki dosyamada bulunan veri girişi sayfasında d40:d43 hücrelerine yaszmış olduğum verileri bilgileri aktar butonuna bastığımda bilgiler suç kaydı bölümünde ki ak,al,am,an hücrelerine aktarılıyo aktarılıyo ,fakat geri çağırmak istediğimde ise d40:d43 arasındaki veriler geri gelmiyo çok uğraştım fakat bir itürlü beceremedim yardımlarınızı bekliyorum ŞİFREM:1978

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri