• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yeni kayıt-veri çağırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ormann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
EKTEKİ DOSYADA girmiş olduğum bilgilerin suç kaydına kaydet butonuna bastığımda veri girişindeki bilgileni silinerek suç kaydına kaydedilmesini istiyorum yukarıdaki arama butonunda bulunan adı ve soyadı ,dava takip no,esas no su yazılı olanların herhangi birini girdiğimde tekrar veri girişi sayfasına çağırdığım zaman gelmesini istiyorum ve bu mümkünmüdür acaba. yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
birlesecek

Sayın halit arkadaş ekteki dosyada girmiş olduğum bilgilerin suç kaydına kaydet butonuna bastığımda veri girişindeki bilgileni silinerek suç kaydına kaydedilmesini istiyorum yukarıdaki arama butonunda bulunan adı ve soyadı ,dava takip no,esas no su yazılı olanların herhangi birini girdiğimde tekrar veri girişi sayfasına çağırdığım zaman gelmesini istiyorum ve bu mümkünmüdür acaba yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Arkadaşlar lütfen yardım edin .bu programa çok ihtiyacım var.

Merhaba,

Veri sayfasındaki satır ile suç kaydı sayfasındaki sütunlar eşit değil. Dışarda kalan veriler ne olacak.

.

MERHABA,
Onlarıda ekleyebilirsiniz

Son düzenleme:
Sayın halit arkadaş ekteki dosyada girmiş olduğum bilgilerin suç kaydına kaydet butonuna bastığımda veri girişindeki bilgileni silinerek suç kaydına kaydedilmesini istiyorum yukarıdaki arama butonunda bulunan adı ve soyadı ,dava takip no,esas no su yazılı olanların herhangi birini girdiğimde tekrar veri girişi sayfasına çağırdığım zaman gelmesini istiyorum ve bu mümkünmüdür acaba yardımlarınızı bekliyorum

öncelikle bu konu başlığı farklı siz kendi sorunuzu farklı bir başlıkta sormanız gerekirdi eminim daha çabuk cevap alırdınız.

ekli dosyayı kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

Önce veri sayfası E2 hücresine ESAS NO değil, MAHKEME ESAS NO yazın. Yani girilen verinin bir üst satırı ile bakılan sayfaaki verinin başlık isimlerini aynı yapınız..

Bu kodları standart bir module kopyalayın.

Kod:
Option Explicit

Sub Kayıt()
Dim son As Long, s1 As Worksheet
Application.ScreenUpdating = False
Set s1 = Sheets("SUÇ KAYDI")
son = s1.[B65536].End(3).Row + 1
Range("D5:D39").Copy
s1.Range("B" & son).PasteSpecial xlPasteValues, xlNone, False, True
Application.CutCopyMode = False
Range("D5:D39").ClearContents
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
Bu kodları ise Veri Giriş sayfasının kod bölümüne kopyalayın.

Kod:
Option Explicit

Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [C3:E3]) Is Nothing Then Exit Sub
If Target = "" Then Exit Sub
Dim c As Range, s1 As Worksheet, say As Long
Set s1 = Sheets("SUÇ KAYDI")
say = Application.WorksheetFunction.Match(Target.Offset(-1, 0), s1.[3:3], 0)
Set c = s1.Columns(say).Find(Target.Value, LookIn:=xlValues)
If Not c Is Nothing Then
Range("D5:D39").ClearContents
s1.Range("B" & c.Row & ":AJ" & c.Row).Copy
    Range("D5").PasteSpecial xlPasteValues, xlNone, False, True
Application.CutCopyMode = False
Range("C3").Select
Else
    MsgBox Target.Value & " Bilgisini Bulamadım..."
End If
End Sub

.

Hocam çok makbule geçti ellerinize sağlık .allah sizden razı olsun

mesajların içeriği aynı olduğu için tarafımca birleştirdim.

Sayın halit hocam yaptıklarınız için öncelikle çok teşşekür ederim.dava takip noya ve esas göre arattığımda veriler ana sayfaya gelmiyo neden olbilir acaba

D3 hücresi ve E3 hücresine aranan noları yazacaksın

Hocam ada girmede bir sorun yok fakat d3 ve e3 hücrtesine girdiğim zaman bulmuyo

düğmeleri tıklayınca bu dosyada buluyor?

Ekli dosyalar

Hocam ben yanlış anlattım galiba siz dosyada adı soyadı-esas no -dava takip no bunların üçünü girdiğimizde buluyo ama ben sadece herhangi birini girdiğimde buldurmak istiyorum.saygılar

Sadece isim girdiğimiz zaman buluyo;ama sadece esas;sadece dava takip noyu girdiğimde ise bulmuyo

Hocam ben yanlış anlattım galiba siz dosyada adı soyadı-esas no -dava takip no bunların üçünü girdiğimizde buluyo ama ben sadece herhangi birini girdiğimde buldurmak istiyorum.saygılar

2. düğmeye davabul
3. düğmeye esasanobul

bu makroları bağlamamışım

şimdi çalışıyor

Ekli dosyalar

Hocam size nekadar teşekkür etsem azdır.eliniz kolunuz dert görmesin.YALNIZ HOCAM DAVA TAKİP NOYA GÖRE BUL BUTONUN DA BİR SORUN VAR GALİBA DİĞERLERİ GAYET NORMAL.BİRDE HOCAM SUÇ KAYDINA AKTARDIĞIMIZI GÖRÜP TEKRAR VERİ GİRİŞİ SAYFASINA DÖNEBİLİRMİ OTAMATİK OLARAK

Son düzenleme:
Hocam dediğinizi yaptım oldu son olarak suç kayıtı aktara tıkadığımda aktarılan yeri görüp tekrar veri girişi sayfasına dönebilirmi

Sayın ormann,

Öncelikle aynı konuyla ilgili birden fazla konu başlığı yada mesaj yazmamanızı rica ederim.

#7 nolu mesaja ait dosya ektedir..

Alternatif olsun..

.

Ekli dosyalar

Geri