Yaka Kartı

ihsan0618

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-09-2025
Çalıştığım işyeri için yaka kartı hazırlıyorum fotoğraflı ve bunu excelde yapmak istedim.Gönderdiğim şablonda ne yapmak istediğimi belirttim.Eğer elinizde buna benzer bir şablon varsa onuda yollayabilirsiniz.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

ihsan0618

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
27-09-2025
Teşekkür ederim gönderdiğin örnekler çok güzel benim gönderdiğim örnek gini bir şablon oluşturp yapabilirmiyim.birde personel isimleri bende kayıtlar var personel adı bölümü vs. Benim yapmak istediğim bilgileri sayfayua kopyalayıp sicil numarasına göre yazdırabilmek.

Excel Vers. ve Dili
excellin tüm versiyonları
22-11-2024
Teşekkür ederim gönderdiğin örnekler çok güzel benim gönderdiğim örnek gini bir şablon oluşturp yapabilirmiyim.birde personel isimleri bende kayıtlar var personel adı bölümü vs. Benim yapmak istediğim bilgileri sayfayua kopyalayıp sicil numarasına göre yazdırabilmek.
eki bir incelermisin istediğim gibi olmuş mu

Ekli dosyalar

ihsan0618

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
27-09-2025
teşekkür ederim yardımların için.kimlik bölümündeki fotoğraf kısmına otomatik olarak fotoğraf atama olayını nasıl çözebilirm acaba?sayfa 3 e fotoğrafları yükleyip sicil numarasını yazdığımda otomatik gelse.

Excel Vers. ve Dili
excellin tüm versiyonları
22-11-2024
onu çözmen için resimler özellikleri yani çözünürlükleri aynı olması gerekir

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
teşekkür ederim yardımların için.kimlik bölümündeki fotoğraf kısmına otomatik olarak fotoğraf atama olayını nasıl çözebilirm acaba?sayfa 3 e fotoğrafları yükleyip sicil numarasını yazdığımda otomatik gelse.
.

Yukarıda verdiğim linkte pek çok örnek ve açıklamaları var.

.

ihsan0618

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
27-09-2025
Fotoğrafların boyutları ve çözünürlükleri aynı olacak.O konuda sıkıntı olmaz.Fotoğrafları taratacağım yada tek tek foto çekeceğim

ihsan0618

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
27-09-2025
Yurttaş gönderdiklerini inceledim hepsi çok güzelancak makro bilgim olmadığı için neyi nasıl yapabilirim bilmiyorum.Vaktim olsa kurcalayıp birşeyler yapabilirm.İlgin için teşekkür ederim.

ihsan0618

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
27-09-2025
adsoft-Fotoğraflar

Merhaba öncelikle teşekkür ederim bu konuda bana yardımcı olduğun için.Fotoğrafları dosyaya ekledim.

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Yurttaş gönderdiklerini inceledim hepsi çok güzelancak makro bilgim olmadığı için neyi nasıl yapabilirim bilmiyorum.Vaktim olsa kurcalayıp birşeyler yapabilirm.İlgin için teşekkür ederim.
.

Bizim vaktimiz mi var ki, size dosyayı hazırlayalım. Orada makrolusu da var, makrosuzu da. Biraz gayret gösterirseniz, olacak. Forumun amacı da bu...

Not: Bir de Forumda yazışırken senli, benli değil; sizli, bizli ifadeler kullanın.

.