• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Wordde buton yapmak

cavanoos

Altın Üye
Katılım
17 Aralık 2008
Mesajlar
781
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Merhaba arkadaşlar;

Wordde günlük program yapmak istiyorum.Ekli dosyamda her bir görevin başında bir kutucuk oluşturmak istiyorum.İş bittiğinde ise üstüne tıklayıp işaret koyabilmeliyim.

Ben yapamadım.Yardımcı olabilir misiniz ?
 

Ekli dosyalar

Sayın Necati;

İstediğim böyle bir şey,lakin ben içindeki işareti nasıl kaldırırım.Boş iken nasıl işaret koyabilirim.Anlamadım.Yardımcı olurmusun ?
 
Formlar ve denetimler menüsündeki "tasarım modu" butonu aktif yani basılı durumda ise bu kutuları düzenleyebiliyoruz pasif durumda ise tıklamalar için kullanılabilir hale gelmekte.
 
Sayın Necati;

Formlar ve denetimler adlı menü excel 2007 versiyonunda nerdedir ? Ben bulamadım.Ben onu bulamadım ama şimdi işareteleri kaldırabiliyorum, işaretleyebiliyorum.Farkında olmadan aktif ettim galiba.

Birde bu işlemi nasıl yaptınız.Bu kutucukları nasıl yerleştirdiniz ?

Yardımcı olabilir misin ?
 
Excel 2007 de Geliştirici ana menüsünde denetimler alt menüsünde "ekle" butonunda. Bu butona basıp herhangi birini seçip istediğin yere tıkla ve yerleştir. sonrası 4 nolu mesajda yazıldığı gibi. Ayrıca "F1" yardımı da oldukça zengin içerikte.
 
Sayın Necati;

Sorunum çözülmüştür.Saolun.Son bir şey daha soracam.

İçine tık attığımız kutucuğun çapını büyütemedim.Var mı bir ayar yeri ?
 
Necati Bey;

İlgilendiğiniz için saolun.Bu kadarı fazlası ile yeterli benim için...
 
Geri
Üst