Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wordde günlük program yapmak istiyorum.Ekli dosyamda her bir görevin başında bir kutucuk oluşturmak istiyorum.İş bittiğinde ise üstüne tıklayıp işaret koyabilmeliyim.
Formlar ve denetimler menüsündeki "tasarım modu" butonu aktif yani basılı durumda ise bu kutuları düzenleyebiliyoruz pasif durumda ise tıklamalar için kullanılabilir hale gelmekte.
Formlar ve denetimler adlı menü excel 2007 versiyonunda nerdedir ? Ben bulamadım.Ben onu bulamadım ama şimdi işareteleri kaldırabiliyorum, işaretleyebiliyorum.Farkında olmadan aktif ettim galiba.
Birde bu işlemi nasıl yaptınız.Bu kutucukları nasıl yerleştirdiniz ?
Excel 2007 de Geliştirici ana menüsünde denetimler alt menüsünde "ekle" butonunda. Bu butona basıp herhangi birini seçip istediğin yere tıkla ve yerleştir. sonrası 4 nolu mesajda yazıldığı gibi. Ayrıca "F1" yardımı da oldukça zengin içerikte.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.