word sayfası olarak çıktı almak

Excel Vers. ve Dili
ofis 365 İngilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-10-2024
Sevgili arkadaşlar,yardımlarınız için çok teşekkür ederim.şimdiye kadar inanılmaz şeyler öğrendim sayenizde..
Sorum şu olacak,yine forumdan öğrendiğim kodlarla ki şöyle;
Sub WordAc()
fName = Application.InputBox("Dosya ismi girin...", "Dosya")
If fName <> 0 Then
ActiveSheet.Name = fName
Range("A1:E25").Copy
Set objword = CreateObject("Word.Application")
objword.Visible = True
Set MyDoc = objword.Documents.Add(DocumentType:=wdNewBlankDocument)
objword.Selection.PasteSpecial Link:=False, DataType:=10
objword.activedocument.SaveAs "C:\" & fName & ".doc"
End If
End Sub
excelden worde aktarma yapılıyor ama ben worde text olarak yapıştırmak istiyorum ki word biçimlendirmelerini yapabileyim.yani obje olarak değil metin olarak aktarabilirmiyim?(örneğin metni wordde iki yana yasla biçiminde biçimlendirebilmek gibi)
Teşekkür ederim..

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
DataType:=10

Yukarıdaki data tipini aşağıdaki ile değiştirin.

DataType:=2

Excel Vers. ve Dili
ofis 365 İngilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-10-2024
Sevgili leventm,nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum..
İyilik ve sevgiler..

Excel Vers. ve Dili
2003
Selam,, Arkadaşlar siz iyisiniz de, bir de biz garibanları düşünün... benim de problemim bu tür bir şey. Access tablosundaki verileri Word ile yazılmış bir metnin içerisindeki ilgili yerlere göndermesini istiyorum. Bunun için ne yapabilirim. Örnek isteyeceksiniz. ama inanın gerek yok her hangi bir tablodaki verilerden nasıl gönderildiğini anlatırsanız yeter. lütfen yardım....

Excel Vers. ve Dili
xp
Kolay gelsin
yapmış olduğunuz kodlama benimde ihtiyacım oldu ekli dosyada World'e kaydet kısmı için uyguluyorum fakat excell'de önizleme sayfası görünümü şeklinde atmasını istiyorum ama 8 sayfada atıyor. Bununla ilgili nasıl bir değişiklik yapabilir ve olmazmı. ilgili dosyamı ek'te gönderiyorum yardımcı olursanız sevinirim. İkinci bir sorumda user form'da farklı kaydeti yapmaya çalıştım dosyayı boş sayfa adında seyahat klasörüne atıyor ama sadece shet1'i alıyor formullü olduğu için diğer sayfaları görmediğinden sonuçları hatalı çıkıyor diğer sayfalarında alması için nasıl bir yol izlemeliyim.

Herkeze teşekkürler

Murat Yalçın

Ekli dosyalar