Merhabalar;
Üzerinde çalıştığım bir mevzuda işleri hızlandırma babında excelden veri göndermek zorundayım. Bir çok sitede sorun yaşamadığım bu hususta bu sitenin muhtemelen yapımında kullanılan programdan dolayı sıkıntı çekiyorum.
Şöyleki; Aşağıdaki resimde "Ada No" kutusuna yukarıdaki kod ile veri gönderiyorum. Lakin sorgulama yaptığımda, sistem sanki hücrede veri yokmuş gibi algılıyor. Mouse ile hücreye tıkladığımda da az evvel gönderdiğim veri (Resimdeki 141 sayısı) kayboluyor. Sistem illa elle hücreye tıklayıp veri girmeye zorluyor.

Sayfanın Kaynak Kodunun ilgili bölümü de bu
Çözüm önerisine çok ihtiyacım var açıkçası. Tüm gece forumdan cevap bekleyecem. :redface:
Sağlıcakla...
Üzerinde çalıştığım bir mevzuda işleri hızlandırma babında excelden veri göndermek zorundayım. Bir çok sitede sorun yaşamadığım bu hususta bu sitenin muhtemelen yapımında kullanılan programdan dolayı sıkıntı çekiyorum.
Kod:
WebBrowser1.Document.all.Item("ctl00_ctl00_bodyCPH_ContentPlaceHolder1_edtBlockNoTapu").Value = Range("a1").Value

Sayfanın Kaynak Kodunun ilgili bölümü de bu
Kod:
<div class="row">
<label>
<strong>
<span id="bodyCPH_ContentPlaceHolder1_lblBlockNoTapu" class="formLabel">Ada No</span>
<span id="bodyCPH_ContentPlaceHolder1_rfvBlockNoTapu" style="color:Red;visibility:hidden;">*</span>
</strong>
</label>
<div class="column">
<span id="ctl00_ctl00_bodyCPH_ContentPlaceHolder1_edtBlockNoTapu_wrapper" class="riSingle RadInput RadInput_Metro" style="width:300px;"><input id="ctl00_ctl00_bodyCPH_ContentPlaceHolder1_edtBlockNoTapu" name="ctl00$ctl00$bodyCPH$ContentPlaceHolder1$edtBlockNoTapu" maxlength="8" class="riTextBox riEnabled formText" type="text" /><input id="ctl00_ctl00_bodyCPH_ContentPlaceHolder1_edtBlockNoTapu_ClientState" name="ctl00_ctl00_bodyCPH_ContentPlaceHolder1_edtBlockNoTapu_ClientState" type="hidden" /></span>
</div>
</div>
Sağlıcakla...