• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Vseç fonksiyonları ile yapılan çalışmayı makro ile yazmak

Excel Vers. ve Dili
Office 2016-Türkçe
Sevgili üstatlar ekte vseç formülü fonksiyonları ile yapılan çalışmayı makro ile yazabilir miyiz.Benim için çok önemli
Bunu yapmak mümkünmü

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
.

Makro ile bol zamanı olanı bile uğraştıracak bir durum.

Veri tabanınızı uygun bir şekilde tutarsanız, görünüşe göre değil bir yıl, (tahminen her yılın verisi 5000 satır olursa ) 20 yıl daha sizi götürecek dinamik, esnek bir yapı oluşturabilirim.

.

Hocam Merhaba
Tabloyu yeniden düzenlemem mi gerekiyor?

.
Evet.

Kanal'a kadar OK. Ancak ondan sonrası her bayi kodu itibariyle, Kanal'dan sonra gidenleri (alta alta gelecek şekilde yaklaşık 4000 satır falan tutar) şeklinde veri tabanınızı oluşturmanız gerekir.

.

Hocam
bu aslında 600 satırdan oluşan bir Dataya sahip ben burda dosya fazla yer kaplamasın diye bu şekilde kısalttım.Dediğiniz türden Datayı oluşturmam imkansız.
Data bu hakiyle Makro çalışması yapmamızın mümkünatı yok mu?

.

Kusura bakmayın. Benim ne zamanım var ve ne de uğraşabilirim. Belki daha pratik bir yöntem bulabilecek arkadaşlar olabilir.

Ben işin kolay hızlı sonuç üretilmesini düşünürüm. Belki bir kez yorulacaksınız ama elde edilecek sonuca değecek.

Eğer bu haliyle 600 satır ise o zaman size 240 bin satır gerekli. Bu da Excel'in sınırları dahilinde, kaldı ki; Power Pivot da kullanılabilir. Bunda da satır sorunu olmaz.

.

Geri