Buradan sonraki soruların tamamen kişisel merak olduğunu belirterek; ilgili çözüm önerilerini sutunun bir bir kısmı için kullandığımda sonuç almakla birlikte tamamı için (uzunca bir liste) sonuç alamamaktayım. İkinci bir husus da ne yaptığımızı tam olarak anlayamadım.(countif(a1:a10,a1:10) neyi veriyor vb ) Açıklama yaparsan çok memnun olurum.
Herkeze merhaba
Tablomda bir sürü tekrarlanan saşe var ve ben hepsini 1 kere saydırarak toplam kaç saşe olduğunu bulmaya çalışıyorum fakat aşağıdaki formüller hep hata veriyor.Başka bir yolu var mıdır ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-A sütunun son dolu hücresini aralık olarak alıp (aralığı sabit veremiyorum çinkü rapor satır sayısı raporda rapora değişiyor) E hücresindeki satır sayısını (hem boş hem dolu, yani bütün satırları) A1 hücresine yazsın.
-aynı şekilde bu sefer sadece dolu hücreleri sayıp B1 hücresine yazsın
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.