SFBYAPIM
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Türkçe 2010
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 08-09-2025
Herkese merhabalar;
Birden fazla kendini tekrar eden isimdeki kişilerin, tarih ve ücretin birleştirilip toplanması ve tablo halinde(mükerrer isim olmadan) yapmak mümkün mü acaba?
İşimi görebilecek formda en yakın aşağıdaki konudaki "Mahir64" beyin formülü oldu ama onu da düzenleyemedim
Yardımcı olabilecek birisi var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. Örnek dosyada biraz daha ayrıntılı anlatmaya çalıştım.
www.excel.web.tr
Örnek Dosya
Birden fazla kendini tekrar eden isimdeki kişilerin, tarih ve ücretin birleştirilip toplanması ve tablo halinde(mükerrer isim olmadan) yapmak mümkün mü acaba?
İşimi görebilecek formda en yakın aşağıdaki konudaki "Mahir64" beyin formülü oldu ama onu da düzenleyemedim
Yardımcı olabilecek birisi var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. Örnek dosyada biraz daha ayrıntılı anlatmaya çalıştım.
Excel Sayfası İçerisinde Aynı kişilere ait birden çok değerin toplanması
merhaba Aşağıda örnek dosyayı ekliyorum sorum sayfa içerisinde bulunan değerlerden aynı kişiye ait brüt ve net tutarları ayrı hücrelerde toplamak istiyorum Yardımcı olursanız sevinirim sitede arama yaptırdım bulamadım sayfa içerisinde A kişisine ait 3 adet değer var B kişisine ait 2...
Örnek Dosya
Ekli dosyalar
-
32.8 KB Görüntüleme: 10