• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veresiye defteri

Valla yeni indirdim biraz inceledim çok güzele benziyor :) elinize sağlık

güzel bir çalışma ama kodlar açık olsaydı daha da iyi olurdu paylaşım açısından...

Veresiye Defteri

Değerli arkadaşlar,
Dosyada bazı menülerin biraz daha geliştilmesi için çalışma yapılacak ve son kullanılabilir duruma gelince kodları açık bir şekilde tekrar foruma gönderilecektir.
Ancak, takdir edersiniz ki konuya özel zaman ayırmak gerekmektedir.
Fırsat buldukça gerekli güncellemeler yapılacaktır.
Excel.web.tr 'ye forumda kayıtlı değerli üyelerimize ve yardımcı olan arkadaşlarımıza Teşekkür ederim.
Saygılarmla

Hocam programı kullanıyoruz marketimizde yalnız isim sayısı biraz fazla olduğu için program çok geç açılıp geç kapanmaya başladı. Aynı zamanda program açıkken pc kasılıyor. Bunları gidermenin bir yolu varmı ? Veya şöyle soruyum güncelleme yapmayı düşünüyomusunuz kısa zamanda programa ?

Excel 2007 de hata verdi..

Sayın Fuzbing,
Cari hesap kart sayısı arttıkça dosyanın açılıp kapanmasındaki yavaşlamadan bahsetmişsiniz. Sayfalardaki formüllerden kaynaklandığını düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Çalışmamız ile ilgili eksiklikler veya hatalar hakkında yorumlar alındıkça gerekli düzenlemeleri yapmamız daha basit olacaktır.
Birde, dosyayı işyerinizde kullandığınızı yazdınız. Lütfen kayıtlı bilgilerinizi şimdilik ( Dosyanın son halini foruma gönderilene kadar ) verilerinizi başka bir yere kaydediniz. Çünkü elinizdeki dosya süre kısıtlıdır. Kapanışta bu uyarı verilmektedir.
Saygılarımla...

Versesiye defteri

Sayın htsumer,
Dosyanın Office 2007 de hata verdiğini yazdınız. Eğer hangi komutta hata verdiğini bildirirseniz gerekli düzeltmeyi yapmamız daha kısa zamanda olacaktır.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Hocam Özel mesajdada belirttiğim gibi programın bir önceki sürümünü kullanıyorduk ve program kullanım süresinin dolduğu yazıyor. Bunu nasıl düzeltiriz,?

bunun için kodlara mudahale etmek gerekmektedir

Hocam bu programdaki şifreli girişe çok ihtiyacım var bir dosya içerisinde vba şifresiz gönderebilirmisiniz.

Hesap makinesini acınca program hata veriyor kapanıyor kayıt da etmiyor

Son düzenleme:
Program güzel ama rapor almak isteyince kod hatası veriyor.

iyide neden vba yı şifreliyosunuz mademki bir seyler paylaşmak bir seyler ögretmek ögrenmek istiyosunuz bu neyin nesi şimdii ...

win7 2007 de şifre istedi.555 hatalı şifre diyor bilginize bir de ben ufak bir ticaret hanenin gelir giderlerini takıp etmek istiyorum bana yardımcı olur musunuz program yönünden

Sayın Kuman Hocam veresiye defteri son rar programının vba şifresini verebilir misin çok ihtiyacım var.

Geri