Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşlar,
Dosyada bazı menülerin biraz daha geliştilmesi için çalışma yapılacak ve son kullanılabilir duruma gelince kodları açık bir şekilde tekrar foruma gönderilecektir.
Ancak, takdir edersiniz ki konuya özel zaman ayırmak gerekmektedir.
Fırsat buldukça gerekli güncellemeler yapılacaktır.
Excel.web.tr 'ye forumda kayıtlı değerli üyelerimize ve yardımcı olan arkadaşlarımıza Teşekkür ederim.
Saygılarmla
Hocam programı kullanıyoruz marketimizde yalnız isim sayısı biraz fazla olduğu için program çok geç açılıp geç kapanmaya başladı. Aynı zamanda program açıkken pc kasılıyor. Bunları gidermenin bir yolu varmı ? Veya şöyle soruyum güncelleme yapmayı düşünüyomusunuz kısa zamanda programa ?
Sayın Fuzbing,
Cari hesap kart sayısı arttıkça dosyanın açılıp kapanmasındaki yavaşlamadan bahsetmişsiniz. Sayfalardaki formüllerden kaynaklandığını düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Çalışmamız ile ilgili eksiklikler veya hatalar hakkında yorumlar alındıkça gerekli düzenlemeleri yapmamız daha basit olacaktır.
Birde, dosyayı işyerinizde kullandığınızı yazdınız. Lütfen kayıtlı bilgilerinizi şimdilik ( Dosyanın son halini foruma gönderilene kadar ) verilerinizi başka bir yere kaydediniz. Çünkü elinizdeki dosya süre kısıtlıdır. Kapanışta bu uyarı verilmektedir.
Saygılarımla...
Sayın htsumer,
Dosyanın Office 2007 de hata verdiğini yazdınız. Eğer hangi komutta hata verdiğini bildirirseniz gerekli düzeltmeyi yapmamız daha kısa zamanda olacaktır.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Hocam Özel mesajdada belirttiğim gibi programın bir önceki sürümünü kullanıyorduk ve program kullanım süresinin dolduğu yazıyor. Bunu nasıl düzeltiriz,?
win7 2007 de şifre istedi.555 hatalı şifre diyor bilginize bir de ben ufak bir ticaret hanenin gelir giderlerini takıp etmek istiyorum bana yardımcı olur musunuz program yönünden
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.