DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Korhan bey merhaba,Merhaba,
Uyarı mesajı yerine koşullu biçimlendirme ile renklendirme yapabilirsiniz. Böyle belirlediğiniz rengi alan hücreleri filtre ederek takibini yapabilirsiniz.
Eğer uyarı mesajı almak istiyorsanız makro kullanmanız gerekir.
Korhan bey,Dosyanın açılışına yazılacak kod ile belirlenen tarihe belirlenen gün kalan veriler bir sayfaya listelenebilir. Eğer hatırlatılacak veriler az ise MSGBOX ile kullanıcı bilgilendirilebilir. Eğer hatırlatılacak veriler çok ise sayfaya listeleme yerine USERFORM üzerinde görüntülenebilir. Form üzerinde ki ya da veriler sayfaya listelenecekse sayfada ERTELE ve TAMAM konuları ayarlanabilir.
Önce hangi yöntemin kullanılacağı konusunda karar vermek gerekir.
Korhan bey yardımlarınız için teşekkür ederim50 farklı hatırlatma için MSGBOX çok uygun olmaz.
UserForm kullanmak daha akıllıca olabilir.
Linkleri inceleyiniz. (Dosyaları indirmek için Altın Üyelik gerekir.)
Soru - Userform ile Çalışan Hatırlatma Programı
Arkadaşlar herkese Merhaba Elinde userform yöntemi ile çalışan bir hatırlatma programı olan var mı . Günü ve zamanı geldiğinde veya zamanı gelmeden önce benim belirlediğim kadar gün önce userformu çalıştırıp hatırlatma yapacak bir programa ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.www.excel.web.tr
Soru - Excel için Hatırlatıcı
Merhaba exelde günü gelen çeklerin tarihi geldiğinde bana hatırlatmasını istiyorum bunu nasıl yaparım? Exel dosyası https://we.tl/t-wkhDDsbDJiwww.excel.web.tr
excel'de ileri bi tarihte hatırlatma/alarm verdirme
Slm arkadaşlar, ben excel'de girdiğim bir tarihin günü geldiğinde programın bana hatırlatmasını yada alarm vermesini istiyorum.. Bunu nasıl sağlayabilirim? Daha önce benzer konular açılmış fakat uzun zaman olduğu için ekli dosyalara ulaşılamıyor.. İlgilenen arkadaşlara şimdiden tşk.ler...www.excel.web.tr