userform webBrowser

Excel Vers. ve Dili
office 2003
türkçe
Arkadaşlar Merhaba,

Userformda 1 tane WebBrowser ve bir tane Textbox var. C diskinde "DENEME" adlı klasörün içinde *.doc, *.xls, *jpg, *pdf dosyları var. ben werbrowserde açmış oldugum "C:\DENEME" klasördeki herhangi bir dosyaya 1 defa tıkladığımda o dosyanın yolu textbox klasörüne gelmesini istiyorum bu mümkünmü.

örnek: webbrowserdeki dosyaya tıkladıgımda tektbosta şu şekilde yazsın.
C:\Deneme\vatansever.xls

Private Sub UserForm_Initialize()
WebBrowser1.Navigate "C:\DENEME"
End Sub

Excel Vers. ve Dili
office 2003
türkçe
yapmak istediğim şeyi anlatım size belki başka bir yolu vardır.
Userform üzerinde listbox veya webbrowserde gösterilen dosyaları mause la seçip bir buton araçılıyla tıklayınca o dosyayı farklı bir klasöre kopyalayıp daha sonra o seçtiğim dosyaları mail atmak.çokmu karışık oldu acaba. yardımlarınızı beliyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003
Userformda 1 tane WebBrowser ve bir tane Textbox var. C diskinde "DENEME" adlı klasörün içinde *.doc, *.xls, *jpg, *pdf dosyları var. ben werbrowserde açmış oldugum "C:\DENEME" klasördeki herhangi bir dosyaya 1 defa tıkladığımda o dosyanın yolu textbox klasörüne gelmesini istiyorum bu mümkünmü.

örnek: webbrowserdeki dosyaya tıkladıgımda tektbosta şu şekilde yazsın.
C:\Deneme\vatansever.xls
Şu şekilde oluyor mu bir deneyiniz.

Kod:
Private Sub UserForm_Initialize()
WebBrowser1.Navigate "C:\DENEME"
End Sub
Kod:
Private Sub WebBrowser1_BeforeNavigate2(ByVal pDisp As Object, URL As Variant, Flags As Variant, TargetFrameName As Variant, PostData As Variant, Headers As Variant, Cancel As Boolean)
adres = "C:\DENEME"
TextBox1 = adres & "\" & ThisWorkbook.Name
End Sub