sirkülasyon
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 2021 LTSC TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 18-06-2026
Selamün Aleyküm.
Ekli dosyada sürekli sıkıntı yaşadığım için userform şeklinde (yardımcı olmanız halinde) yapmak istiyorum.
FORM sayfasında GİRİŞ FORMU AÇ düğmesi ile açılan formda :
KAYDET TUŞU İLE
Userformda Taşıma Yapılacak Okul Adı Manuel girilecek >>>Form Sayfasında B sütununa alfabetik olarak alt alta yazılacak
Userformda Taşınacak Yerleşim Yeri Manuel girilecek >>>Form Sayfasında D sütununa yazılacak
Userformda Uzaklık Manuel girilecek >>>Form Sayfasında W sütununa yazılacak
Userformda Yol Durumu Manuel girilecek >>>Form Sayfasında V sütununa yazılacak
Userformda Asgari Ücret Manuel girilecek >>>Form Sayfasında Z sütununa yazılacak
Userformda Günlük Asgari Ücretin 1/30 u olarak textboxa alacak >>>Form Sayfasında AA sütununa yazılacak
Userformda Öğrenci Sayıları Manuel girilecek >>> Form Sayfasında E:T sütunlarına yazılacak
Userformda Araç Sayısı Manuel girilecek>>> Form Sayfasında X sütununa yazılacak.
Listboxa forma aktarılan Okul Adları ve taşınan yer adları yazılacak
DEĞİŞTİR TUŞU İLE
Listboxta hangi satıra çift tıklanırsa ilgili textboxlara bilgiler gelecek değişiklik yapıldıktan sonra DEĞİŞTİR tuşu ile yeni bilgiler form sayfasında aynı satırına kaydedilecek.
SİL TUŞU İLE
Listboxta hangi satıra çift tıklanırsa ilgili textboxlara bilgiler gelecek SİL tuşu ile bilgiler form sayfasında silinecek. Satır bir üste ötelenecek.
Haddim olmayarak istiyorum. İlgilenen tüm üstadlara teşekkürü bir borç bilirim.
Saygılarımla
Ekli dosyada sürekli sıkıntı yaşadığım için userform şeklinde (yardımcı olmanız halinde) yapmak istiyorum.
FORM sayfasında GİRİŞ FORMU AÇ düğmesi ile açılan formda :
KAYDET TUŞU İLE
Userformda Taşıma Yapılacak Okul Adı Manuel girilecek >>>Form Sayfasında B sütununa alfabetik olarak alt alta yazılacak
Userformda Taşınacak Yerleşim Yeri Manuel girilecek >>>Form Sayfasında D sütununa yazılacak
Userformda Uzaklık Manuel girilecek >>>Form Sayfasında W sütununa yazılacak
Userformda Yol Durumu Manuel girilecek >>>Form Sayfasında V sütununa yazılacak
Userformda Asgari Ücret Manuel girilecek >>>Form Sayfasında Z sütununa yazılacak
Userformda Günlük Asgari Ücretin 1/30 u olarak textboxa alacak >>>Form Sayfasında AA sütununa yazılacak
Userformda Öğrenci Sayıları Manuel girilecek >>> Form Sayfasında E:T sütunlarına yazılacak
Userformda Araç Sayısı Manuel girilecek>>> Form Sayfasında X sütununa yazılacak.
Listboxa forma aktarılan Okul Adları ve taşınan yer adları yazılacak
DEĞİŞTİR TUŞU İLE
Listboxta hangi satıra çift tıklanırsa ilgili textboxlara bilgiler gelecek değişiklik yapıldıktan sonra DEĞİŞTİR tuşu ile yeni bilgiler form sayfasında aynı satırına kaydedilecek.
SİL TUŞU İLE
Listboxta hangi satıra çift tıklanırsa ilgili textboxlara bilgiler gelecek SİL tuşu ile bilgiler form sayfasında silinecek. Satır bir üste ötelenecek.
Haddim olmayarak istiyorum. İlgilenen tüm üstadlara teşekkürü bir borç bilirim.
Saygılarımla
Ekli dosyalar
-
54 KB Görüntüleme: 17