Soru Userform Kayıt

sirkülasyon

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 LTSC TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-06-2026
Selamün Aleyküm.
Ekli dosyada sürekli sıkıntı yaşadığım için userform şeklinde (yardımcı olmanız halinde) yapmak istiyorum.
FORM sayfasında GİRİŞ FORMU AÇ düğmesi ile açılan formda :
KAYDET TUŞU İLE
Userformda Taşıma Yapılacak Okul Adı Manuel girilecek >>>Form Sayfasında B sütununa alfabetik olarak alt alta yazılacak
Userformda Taşınacak Yerleşim Yeri Manuel girilecek >>>Form Sayfasında D sütununa yazılacak
Userformda Uzaklık Manuel girilecek >>>Form Sayfasında W sütununa yazılacak
Userformda Yol Durumu Manuel girilecek >>>Form Sayfasında V sütununa yazılacak
Userformda Asgari Ücret Manuel girilecek >>>Form Sayfasında Z sütununa yazılacak
Userformda Günlük Asgari Ücretin 1/30 u olarak textboxa alacak >>>Form Sayfasında AA sütununa yazılacak
Userformda Öğrenci Sayıları Manuel girilecek >>> Form Sayfasında E:T sütunlarına yazılacak
Userformda Araç Sayısı Manuel girilecek>>> Form Sayfasında X sütununa yazılacak.
Listboxa forma aktarılan Okul Adları ve taşınan yer adları yazılacak
DEĞİŞTİR TUŞU İLE
Listboxta hangi satıra çift tıklanırsa ilgili textboxlara bilgiler gelecek değişiklik yapıldıktan sonra DEĞİŞTİR tuşu ile yeni bilgiler form sayfasında aynı satırına kaydedilecek.
SİL TUŞU İLE
Listboxta hangi satıra çift tıklanırsa ilgili textboxlara bilgiler gelecek SİL tuşu ile bilgiler form sayfasında silinecek. Satır bir üste ötelenecek.

Haddim olmayarak istiyorum. İlgilenen tüm üstadlara teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılarımla

Ekli dosyalar

sirkülasyon

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 LTSC TR
18-06-2026
Bu sorudan ümidimi keseyim mi? Olur diye bekleyeyim mi? bilemedim. Sadece soru güncelliğini kaybetmesin diye bir hatırlatma yapmak istedim.
Cumanız mübarek Olsun. Selam ve Dua ile

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Ve Aleyküm Selam.
"Kalk , Silkelen , Kendine gel…
Umutsuzluğa sarılma, Umutsuzluk şeytandandırÜmit etmek Allah'tan dır."
denmiş lakin,
Soru ürkütücü, sebebi ise birden fazla istek var.
Sanki programın tamamını yaptırmak istiyormuşsunuz gibi bir hava var.
Hayırlı Cumalar.

sirkülasyon

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 LTSC TR
18-06-2026
Müdürüm hoş geldin.
Sizi uzun bir aradan sonra görmek sevindirdi.

Müdürüm taşımalı eğitimin sadece muhammen bedel hesaplama kısmına esas veriler bunlar.
Hani Sadatlar der ya himmet. Bana tamamı lazım. Ama biliyorum ki, sosyal hayatın yanında tamamını yapmaları biraz zor. Ama dedim ya müdürüm umut.
Cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim. Sağlıcakla müdürüm. Malatya' dan selamlar.

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
Bu sorudan ümidimi keseyim mi? Olur diye bekleyeyim mi? bilemedim. Sadece soru güncelliğini kaybetmesin diye bir hatırlatma yapmak istedim.
Cumanız mübarek Olsun. Selam ve Dua ile
Sayın @sirkülasyon
Projenizin bir kısmını tamamladım, fakat tamamı bitmediği için de konuya henüz cevap yazamadım.
Sabırlı olursanız, umarım tamamını Forum'a eklerim.
İyi çalışmalar.

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Müdürüm hoş geldin.
Sizi uzun bir aradan sonra görmek sevindirdi.

Müdürüm taşımalı eğitimin sadece muhammen bedel hesaplama kısmına esas veriler bunlar.
Hani Sadatlar der ya himmet. Bana tamamı lazım. Ama biliyorum ki, sosyal hayatın yanında tamamını yapmaları biraz zor. Ama dedim ya müdürüm umut.
Cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim. Sağlıcakla müdürüm. Malatya' dan selamlar.
:)
İşin rast gele.
Ve aleyküm selam.
AEO