- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office 365 ProPlus 64 bit
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 31-05-2024
Hayırlı Cumalar ,
Arkadaşlar ekteki gibi bir UserForm oluşturmaya çalıştırıyorum lakin kodlama konusunda sıkıntılarım var yardımcı olabilmenin mümkün mü .
Sistemim 32 ve 64 bit bilgisayarlarda çalıştıracağım .
Excel de bulunan a sütunundaki satırlar CheckBox sırasına göredir ,
Yapmak istediklerim CheckBox tuşuna bastığımızda D sütunundaki resim UserForm un ilgili alanında görünmesi sağlayıp akabinde miktar için soru sorarak adeti ni excele alıp listbok ekranında göstermeye çalışıyorum .
Akabinde listbok ekranında görünün adet ve fiyatları sağda bulunan tutar ekranında göstermek istiyorum.
Ve en son olarak kopyala tuşu ile listbok un tamamını kopyalamak istiyorum
Bu şekilde kod düzenlenebilmesi hakkında yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek hayırlı günler.
Arkadaşlar ekteki gibi bir UserForm oluşturmaya çalıştırıyorum lakin kodlama konusunda sıkıntılarım var yardımcı olabilmenin mümkün mü .
Sistemim 32 ve 64 bit bilgisayarlarda çalıştıracağım .
Excel de bulunan a sütunundaki satırlar CheckBox sırasına göredir ,
Yapmak istediklerim CheckBox tuşuna bastığımızda D sütunundaki resim UserForm un ilgili alanında görünmesi sağlayıp akabinde miktar için soru sorarak adeti ni excele alıp listbok ekranında göstermeye çalışıyorum .
Akabinde listbok ekranında görünün adet ve fiyatları sağda bulunan tutar ekranında göstermek istiyorum.
Ve en son olarak kopyala tuşu ile listbok un tamamını kopyalamak istiyorum
Bu şekilde kod düzenlenebilmesi hakkında yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek hayırlı günler.
Ekli dosyalar
-
120 KB Görüntüleme: 11