Arkadaşlar ekteki sayfada bulunan ve problem içinde bilirtilen formul hakkında yardımcı olursanız sevnirim. İyi çalışmalar selamlar...
Ekli dosyalar
-
15.5 KB Görüntüleme: 17
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Dosyanız ekte.Arkadaşlar ekteki sayfada bulunan ve problem içinde bilirtilen formul hakkında yardımcı olursanız sevnirim. İyi çalışmalar selamlar...
Sayın Yeşertener;Sayın Erakyuz,
Aynı konuda iki ayrı başlık açmayınız.
Sorunuza yanıt alamıyorsanız sorunuz anlaşılır olmadığı için olabilir. Sorunuzu gözden geçiriniz.
Sayın Yurttas;Yukarıya örnek dosya ekledim.
.
Dosyanız ekte.Sayın Yurttas;
Elinize sağlık formül mükemmel lakin ben tam izah edemediğimden olsa gerek anlaşılamadı sanırım dosyayı yeniden düzenliyerek ekledim tekrar kontrol etmeniz mümkünmü acaba.? Selamlar...
"1.toplam genel toplamı verirken 2. toplam bir önceki ayı çıkartarak ilerleyecek " diyorsunuz.Sayın Yurttas;
İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim, birtek problem kalmış onuda tablonun içinde açıkladım onuda çözerseniz beni büyük bir sıkıntıdan kurtarmış olursunuz. Birde sizin bu yazdığınız formülleri ben başka bir çalışma kitabıma nasıl aktara bilirim bu konuda yardımcı olurmusunuz. Saygı ve selamlar.
Dosyanız ekte.Sayın yurtas;
Hakkınız helal edin inan sizi çok yordum kusura bakmayın biraz anlatım hataları oldu. Sadece ocak ayı olduğunda 2.toplam 0 1. toplam ocak değerini vermesi yeterli. Saygı ve selamlar.
Birde bu formülleri nasıl başka bir çalışma kitabına taşıya bilirim sayın yurttas.
Yukarıda dosyayı yeniledim.Sayın Yurttas;
Bu formül sadece ocak ayına değer yazdığımda 1.ve2.toplamdada o rakamı veriyor 1.toplam o değeri verir iken 2. toplamlamın 0 olması gerekiyor.