Textbox - in Focus & out Focus - Font degisikligi problemi

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2003 - EN
Arkadaslar merhaba,

Baslik biraz karmasik oldu kusra bakmayin.
Sorun kisaca su:
Dun Hamitcan Bey'in de katkilariyla textbox'a comment'ten veri aktarma ile ilgili yaptigim calismayi sonlandirdim.
Yalniz bir sorunla karsilasiyorum. Textbox secili degilken -yani out Focus halinde iken - textbox icerisindeki yazilar normalde belirttigim font ile gozukurken, textbox'u sectigimda - yani in Focus oldugunda - textbox icindeki yazilarin yazi buyuklugu (font size) ufaliyor.

Textbox ozelliklerinden her turlu denemeyi yaptim ama bir turlu halledemedim.
Internette bir yerde bunun gibi bir durumla karsilastim, excel'in bug'i oldugunu soyluyorlar ve dosyayi acip kapatinca (kaydetmeden!) eski haline dondurulebildigi yaziyor. Ama bu sizin de takdir edeceginiz uzere kulfetli bir is.
Ekte gonderecegim dosyada bu durumla karsilasip da yorum yapabilecek arkadaslar var mi acaba?

Cevaplariniz benim icin cok degerli arkadaslar.

Hepinize calismalarinda kolayliklar dilerim.
Saygilar,

Mithat

Not: Dosyanin kullanimi icin aciklama:
Comment icerigi dolu olan herhangi bir hucreye tikladiginizda sayfanin en yukarisinda bir grup textbox cikacak. Once ortada cikan userform'u X isareti ile kapatin. Daha sonra yukaridaki textbox'lardan herhangi birini tiklayin. Yazilarin ufaldigini goreceksiniz. Tekrar tekrar yapildiginda en sona yazilar okunmayacak derecede ufaliyor ve zamanla font da degisiyor.

Ekli dosyalar