• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Texbox İsİm Arama-Apartman Aidat programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buseen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekteteki dosyaya bakarmısız?
Rapor konusunu bu şekilde geliştireceğim.:cool:
Rapor butonuna basınız Userform o şekilde olacak .Henüz raporlama yapmıyor.

Merhaba.
Apartman aidat takip programı için istediğiniz RAPORLAMA bölümünü dosyaya ekledim.Rapor sayfasına gidip RAPOR butonuna basıp gerekli kriterleri girip İstediğiniz raporu alabilirsiniz.
Siz ekli dosyayı inceleyin.Eğer iyi çalışırsa dağa önce Dosyalara eklediğim Apartman aidat takip programını bununla değiştireceğim.
Hadi size kolay gelsin.:cool:

Son düzenleme:
Dosyanız ekte.:cool:

Apartman Sİte Aİdat Rapor

Yardim Larinizdan Doyayi Şİmdİden TŞk Dosya Ektedİr TŞk

Son düzenleme:
Yardim Larinizdan Doyayi Şİmdİden TŞk Dosya Ektedİr TŞk
Veri girdikçe Satırsay makrosu yeniden oluşturuluyor.Oraya Satırsaymakrosunu girmenize gerek yok.
Kiracı veya ev sahibine göre rapor almak için ise Hepsi için C2 den Hepsini seçin.Kutucuklarada ev sahibinin veya kiracının ismini giriniz.* karakterini kullanırsanız kiracı ve y a ev sahibinin hepsi listelenir.

yardım

evren bey rapor sayfasınada userform1 de aylar kısmına hepsi ekleye bilirmiyiz

HEPSİ+ocak+şubat+mart+nisan+mayıs+haziran+temmuz+ağustos+eylül+ekim+kasım+aralık TŞK

evren bey rapor sayfasınada userform1 de aylar kısmına hepsi ekleye bilirmiyiz

HEPSİ+ocak+şubat+mart+nisan+mayıs+haziran+temmuz+ağustos+eylül+ekim+kasım+aralık TŞK

Kodların yapısı buna uygun değil.Aylara Hepsi seçeneğini eklersem projeyi baştan aşağı tekrardan değiştirmem gerekir ki burdada hatlar yapma olasılığı vardır.Ay seçerek yapmanız gerekecek.:cool:Her ay için teker teker seçebilirsiniz.Böylece bütün aylara ait verileri elde edebilirsiniz.:cool:

TŞk . ÖDEDİ ÖDEMEDİ+ Hepsİ Diye Alinan Raporda Cikan Kisilere Sayfa Acilsa Mesala Mal Sahİbİle ADINA Cikan Bilgiler Her Ay O Sayfalara Aktara Bilirmiyiz EN AZINDAN KİŞİLERİN KARTI OLUR.ORDAN TAKİP EDEBİLİRİM YATIRDI TARIH YATIRDI PARADA GÖZÜKÜR CIKTIDA ALIRIM

Son düzenleme:
Esas Sorunum Aylik Gİrİlen Bİlgİler Ay Sonunda Mal Sahİbİne Gore Acilan Karta Aktarmak Bİlİgİlerİnİ(adi Soyadi+yatirdi Tarİh +yatirilan Para

Kodların yapısı buna uygun değil.Aylara Hepsi seçeneğini eklersem projeyi baştan aşağı tekrardan değiştirmem gerekir ki burdada hatlar yapma olasılığı vardır.Ay seçerek yapmanız gerekecek.:cool:Her ay için teker teker seçebilirsiniz.Böylece bütün aylara ait verileri elde edebilirsiniz.:cool:

Keşke kodları da paylaşıma açsaydınız. :)

yardım

arkadaşlar apartman aidat programını indiremiyorum.
mail adresine atabilrmisiniz acaba?
ilginize teşekkürler iyi çalışmalar...

aidat dosyası son haliyle tekrar upload edilebilir mi..

elinde bu konunun dosyası olan paylaşırsa sevinirim.bana lazım...

Geri