• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Texbox İsİm Arama-Apartman Aidat programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buseen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam ArkadaŞlar Ben Yenİ BaŞladim Burda İsİm BaŞ Harflarini Yazinca İsİmler Gelsİ İstİyorum Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm
Kayitli 200 KİŞİ Var TeŞekÜrler

Örneği inceleyebilirmisiniz??

Umarım istediğiniz gibi olmuştur...

Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:
Kod:
Sub Makro1()
If ActiveSheet.FilterMode Then ActiveSheet.ShowAllData
    Range("A3:E65536").AdvancedFilter Action:=xlFilterInPlace, CriteriaRange:= _
        Range("F2:F3"), Unique:=False
    ActiveWindow.SmallScroll Down:=-2
End Sub

Arkadaşlar kodlar güzel çalışıyor
Bu kodlara yeni boyut eklemek istersek yani metin aratmak değilde sayı aratmak istersek nasıl bir değişiklik yapmamız gerekir

Sayin Orİon Tam İstegİm Gİbİ
Bİrde Ev Sahİbİ+kİraci İsİmlerİnİn BaŞ Harflerİne Basinca Üyenİn Gelmesİ
Ayri Sayfalarda Üyelere Kart Acilabİlİrmİ Ocak Odemelİr Tamamlaninca TŞk

Kart açma işi hariç diğer istekleriniz oldu.
Bu olanları bir inceleyin bakalım olmuşmu?Kart açma işinide sonra yaparız.:cool:

Kiracı isimlerini demiştiniz sanırım.Ben onu unutmuşum.Onuda ekledim.
Aslında bu programı geliştirip,Apartman yöneticeleri için aidat takip programı haline getirebiliriz.Siteye ekleriz ,diye düşünüyorum.Ne ekleyebiliriz? Mesela bir satıra çift tıklayıp bir userform açarız ,ve userforma şıklar koyup o satırı silebiliriz.Veya o kişiye ait satırda ocak aralık ayları arasında aidat girbilir veya güncelleyebiliriz.:cool:
Siz ne dersiniz?:cool:

sayın orion tam düşündüm şeyler fikirlerin tşk ama bilgim kısıtlı oldugu için
bir şeyler yapamıyorum user formda kat mülkiyeti ismi aktif kiracısı ismi olursa
aidat tutarı hangi aya ait oldugu yatırma tarıhı bankaya örnekte yaptın mükemmel birşey devamı yaparsan sevinirim tşk

Kiracı isimlerini demiştiniz sanırım.Ben onu unutmuşum.Onuda ekledim.
Aslında bu programı geliştirip,Apartman yöneticeleri için aidat takip programı haline getirebiliriz.Siteye ekleriz ,diye düşünüyorum.Ne ekleyebiliriz? Mesela bir satıra çift tıklayıp bir userform açarız ,ve userforma şıklar koyup o satırı silebiliriz.Veya o kişiye ait satırda ocak aralık ayları arasında aidat girbilir veya güncelleyebiliriz.:cool:
Siz ne dersiniz?:cool:

Sayın Orion2 (Evren);

Benim anlamadığım şu:

ÇORLU'NUN NE ÖZELLİĞİ VAR.
Bütün excel üstatları Çorlu'da. Siz, Hüseyin bey, levent bey.....vs.

Bu projeye devam etmeniz çok faydalı olur.

Selam ve saygılarla.

Bir şeyler dağa ekledim.A4 : E dolu aralığında dolu hücrelere çift tıklayonca userform açılıyor.
Şimdilik sadece ev sahibi girişi değişikliği ve kiracı girişi ve diğşikliği yapılıyor.
Bu gün gene konuya devam ederim.Geç oldu.Vakit nasıl geçmiş anlamadım.:cool

Son düzenleme:
İsim arama şeklinde banada lazım ama sayfaya aranıcak yeri bile ekleyemedim bu konuda anlatılmış ders varmı

sayın orion teşekkürler tam istedim şekilde user formda yatırılan tutar ve bankaya yatırdı tarih eklenirse cok sevinirim verdigin emege teşekkürler saol byee

sayın orion teşekkürler tam istedim şekilde user formda yatırılan tutar ve bankaya yatırdı tarih eklenirse cok sevinirim verdigin emege teşekkürler saol byee
Şimdi o dedikleriniz konusunda çalışıyorum.:cool:

Dedikleriniz yaptım,ama dağa program bitmedi.Yeni yıl geldiğinde eski yıla ait bilgileri başka bir sayfaya kaydetmeli .Kaydettiği sayfa dolar ise yeni bir sayfa oluşturmalı ve çalışılan sayfayı temizlemeli.Programın son hali ile ekliyorum.
Bitincede siteye ekleyecem.Yarın biter sanırım.
Ekli dosyayı inceleyebilirsiniz.:cool:

Geri