Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstadım resmi yazı ptogramı yaptım. Lakin yazıda alt bilgi bölümü var ve alt bilgi daima sayfanın en altında olmalı. Birleştiremem çünkyazı metni ile araya ekleri falan yazmak gerekiyor.
ama alt bilgiyi formülle başka sayfadan alıyor. ve alt bilginin hemen bir satır üzerine de yine formül ile paraf atıyor yazının bir sayfasına. yani bir sayfası parafsız çıkıyor diğer sayfa paraflı
EVET ORDA EKLENMİYOR VE ÇIKARILMIYOR FAKAT A14 HÜCRESİNDEKİ YAZI METNİ BAZEN UZUN OLUYOR BAZEN KISALIYOR. YANİ yazı çok uzun olduğunda mecburen a14 hücresinin aşağıya doğru genişlemesi gerekiyor bu durumda da da alt bilgi sayfanın dışında kalıyor
evet. yazacağım metinin uzunluğunu ve ya kısalığına göre daraltıyorum ya da genişletiyorum. genişlettiğim zaman a4 boyutuna sığması için satır siliyorum, daralttığım zaman da satır ekliyorum alt bilgiyi en alta indirmek için.
hocam bu olmadı çünkü o aralığa da veri girmek gerekebiliyor. peki eğerli bir formül bulamaz mıyız ya da makro. eğer a14 hücre genişliği 30'u geçerse bir satır sil, 60'ı geçerse iki satır sil vb.
evet sadece 14. sadır yüksekliği değişken.14. satır genişlediği ölçüde kullanılmayan boş satırlar daralıp, daraldığı ölçüde genişlemeli ki sayfa tam olarak a4 boyutunda olsun. http://www.dosya.tc/server36/xLrP1z/ResmiYaz_.rar.html
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.