• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

süzülen değerlere sıra no verme 1,2,3...

Excel de süzülen değerler kendilerine ait no' larla listeleniyor, örneğin 50 kişiyi sıra no ve isim vererek hazırladığım listeden belirli kriterlere uygun bir süzme işlemi yaptığımda elde ettiğim 7 kişilik yeni listenim sıra no bölümleri 4, 12,32,41,.. gibi listeleniyor. Ben bu 7 kişilik listenin sıra no' larını otomatik olarak nasıl 1,2,3,4,5... şeklinde verebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim selamlar. :kafa:

Süzlen bilgileri süzülen alanın dışına veya başka bir sheet'e kopyala. Fill*Series ile sıra numarası ver. Kolay gelsin.

Sarı renk ile belirlediğim A sütunu süzme işlemi yapıldığında otomatik 1,2,3 sayı no verir.
C sütunu süzülmüştür.

Örnek dosyayı inceleyiniz.

Merhaba,

Dosyayı inceleyiniz.

Selamlar,

Ekteki dosyayı incelermisiniz?

Kolay gelsin

Ekli dosyalar

komutan63 harikasın aramadığım yer kalmadı şu olayı acayip net bir şekilde hazırlamışsın saollasın

problem devam ediyor komutan 63 göndediği dosyadan nasıl faydalanacağız ayrıntılı ankatırsanız sevinirim

Selamlar,

Dosyayı açtıktan sonra "B" sütununda süzme işlemi yapın. "A" sütunundaki sıra noların otomatik olarak süzülen veriye göre yeniden düzenlendiğini görebilirsiniz.

KOMUTAN63 MERHABA
NASIL YAPTIM BU İŞİ
31 VERİYİ EKLİYORUM B SUTUNA A GİRİYORUM.
İLK 8 A'YI SIRA NUMALARI YAPIYOR SONU 31 A OLARAK SÜZÜYOR.
İŞİN DOGRISU 100-150 VERİ OLUNCA BU İŞİ NASIL YAPAÇAGIM
TEŞEKÜRLER
SAYGILARIMLA;
B.BEYAZ
İnş.müh.

Selamlar,

Sanırım CAPS LOCK tuşunuz açık kalmış. Lütfen mesajınızı forum kurallarına göre düzenlermisiniz. Ayrıca örnek dosya ekleyerek sorunuzu açıklarmısınız.

selamlar
hatalı kişiye cevap verdim galiba
ekteki dosyada veri ekledim
süz yaptırıyorum sıra no atmıyor.

Ekli dosyalar

31 ve 32 olan değerlerde formül yok. Ayrıca *1 ile çarpmayada gerek yok.

slm arkadaşlar cahilliğime verin yardım A sutunundaki formülümü uygulayacağım göresellerle anlatmak mümkünmüdür çok önemli benim için

Geri