sürü takip programı

Excel Vers. ve Dili
türkçe
arkadaşlar forumu çok inceledim harika bir forum ama bir eksiklik gördüm bir sürü takip programı var ama ne yazıkki excelle yapılmış bir tane bile sürü takip programı yok yeni olduğum için pek program yapamıyorum ne yazıkki buda benim eksikliğim neyse cvp ları bekliyom :(

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
arkadaşlar forumu çok inceledim harika bir forum ama bir eksiklik gördüm bir sürü takip programı var ama ne yazıkki excelle yapılmış bir tane bile sürü takip programı yok yeni olduğum için pek program yapamıyorum ne yazıkki buda benim eksikliğim neyse cvp ları bekliyom :(
Hoşgeldiniz
Sürü takip nedir?

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
bir suru takip programi mi var :) yoksa suru takip programi diye bisey mi var.. Orneklemeye calisirsaniz zevkle yardimci oluruz..

Excel Vers. ve Dili
türkçe
hb cümleten sürü takip programı hayvan işletmeciliği yapan işletmelerin kullandıkları program örneğin hayvan giriş çıkışı süt yem vb konuları barındıran program googleye sürü takip diye yazdığınızda örnekleri var ama hepsi demo olarak

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
kendi adima konu hakkinda tecrubem olamadigi icin bisey yaratmam zor olur ornekbir dosya hazirlayip neresinin ne sekilde formullenmesi gerektigini aciklarsaniz yardim etmek isterim, ama bilen arkadaslarda cikabilir tabiki, kolay gelsin..

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
hb cümleten sürü takip programı hayvan işletmeciliği yapan işletmelerin kullandıkları program örneğin hayvan giriş çıkışı süt yem vb konuları barındıran program googleye sürü takip diye yazdığınızda örnekleri var ama hepsi demo olarak
:) Konuya hakim olmak onu hazırmaka için.

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
selam arkadaşlar eğer linke bakıp konu hakkında dönüş yaparsanız makbule geçer.bu tarz bir proğram gerek yardımlarınızı bekliyorum.
http://utiyo.mersin.edu.tr/ProjelerWebSite/Bitirme Projeleri/05701053_bdemir/BTS408_05701053_BulentDemir_ProjeWeb/
Merhaba Sayın ibrahimaltun,

Öneri ;

Verdiğiniz linki siz inceleyiniz, sonrasında ,

Excel 2003 formatında (.xls) oluşturulmuş bir dosya ekleyiniz, dosyanızda ham bilgileri oluşturan bir bilgi (veri) sayfası (örn; sayfa2) ile tablo içeren bir süz sayfası olsun (örn; sayfa1),

Sayfa2'deki verilerden sayfa1'e bir tablo oluşturun, tabloda olmasını istediğiniz sonuçları elle girin ve açıklamalar yapın,

Böylelikle forumun değerli üyeleri size daha kısa zamanda ve doğru sonuçlar üretirler,

Teşekkür ederim.