• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

site ve apartmanlar için cari hesap programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BKCAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emeğine sağlık yalnız hesaplardan ad soyadda DEVİR yazıyor isim yazamıyorum

programı indirdim tam olarak çalıştırmadım açık olarak gönderebilirmisiniz teşekkür ederim

dosyayı indirdim fakat açamıyorum. Nasıl açılacağı konusunda yardımcı olurmusunuz.

hocam mrb.
proğram için eline sağlık sanırım burdan indiremiyoruz 50 kişilik dairesi olan site yöneticisiyim
böyle bir proğrama ihtiyacım var gönderirsen çok memnun olurum. şimdiden tşkr.
saygılarımla... veksioglu@gmail.com

Ben bu programı indiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Dikkatli açın bence

ıııııııııı

Son düzenleme:
güzel bir çalışma ellerinize sağlık

Paylaşım için çok teşekkür ederim.
Proğramın "kasa durumu" bölümü zaman zaman açılmıyor. bunun çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz

uzun zamandır siteye ve maillerime bakmayınca gönderdiğiniz mesajları görmedim birde şifremi unutunca girme problemi yaşadım

arkadaşlar 4 senedir program yazmayla ugraşmıyorum programı nasıl yaptıgımıda unuttum program hatasız/sorunsuz olarak halen kullanmaya devam ediyorum programla ilgili bir sorun yaşıyorsanız lütfen sitedeki değerli hocalarımızdan yardım istemeniz gerekmektedir
eger mümkünse yönetici arkadaşlar indirme linkini birinci sayfaya ekleyebilirlerse inidrme problemi yaşayan arkadaşlara yardımcı oluruz

saygılar

programı aşagıdaki linkden indirebilirsiniz yalnız indirirken dns ayarlarınızı değiştirmeniz gerekiyor
http://www.4shared.com/rar/nRRsv-_sba/site_ve_apartman_cari_hesap_pr.html

.

Geri