• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

Şirket Otomasyon (Gelir-Gider-Alış-Satış-Stok-Çalışan) takip

mervelkimya adını değiştirmek için Shift'e basıp açıyorum ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum, modüller bölümünde olabilirmi diye baktım ama orayada ' orhan' ' a ait bir şifre istiyor, tarif edebelirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim

kullanıcı : ALİ
Şifre : 123

Kullanıcı Tanımlama Şifre: 1985

Bunlar mesajlarda yazıyor.

VBA Düzenlemeye geçildiğinde kaynak kodlarının yazıldığı yerde orhan diye başlık var. ancak şifre istediği için VBA kodlarını göremiyorum.

Ben VBA şifresini istemiştim sayın modalı,diğer şifrelerde sorunum yok.

VBA şifresini bilen varsa yazsın lütfen

astek arkadaş, 10 mesaj üstte simendifer arkadaşın mesajındaki linkten indirebilirsin.

hala VBA kodlarını görebilmek için gerekli şifreyi bilen biri çıkmadı.

Bu Marvel Kimya programını hazırlayıp kulanmamıza açan arkadaşa çok, çok teşekürler program gerçekten çok güzel kulanmak istiyorum. Ancak K.D.V. %18 yaziyor. Bunu nasıl değiştirebiliriz. Örnedin %8, %1 veya sıfır yapabiliriz. Açık kaynak yaziyor ama kodlardan hiç anlamadığım gibi kod sayfasına nasıl girebileceğimi de bilmiyorum. Bu KDV konusunda yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

Son düzenleme:
ya harika bir program yaa çok teşekkürler örnek olması açısından süper. bende yapmak istiyorum böyle şeyler yaa

Kardeş ellerine sağlık ta inmiyor boş sayfa açılıyor bitti diyor

Hocam kullanıcı kodu ali
şifre 123 yazıyorum açılmıyor öyle duruyor
bu arada ben office 2007 kullanıyorum

arkadaşlar dosyanın ekli olduğu linke tıkladığımda gif olarak açılıyor yani dosya yok yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı kodu

Arkadaşlar
proğram kurdum kullanıcı kodu ali
şifre 123 yazıyorum açılmıyor yardımcı olurmusunuz rica etsem

arkadaşlar ne kadar hazırcısınız bir bakın sayfaları inceleyin programı ekledim sayfa 6 mesaj 54 den indirebilirsiniz
bu forma çok sayıda program ekledim begendikleri programı indiriyorlar şurası degiştiriverirmisiniz diye telefonla arıyorlar yardımcı oluyorum sonra bir teşekkürü bile çok görüp kapatıyorlar yapmayın arkadaşlar sanatcı alkış bekler bize burda yardımcı olan arkadaşlar sizlerden bir kuru teşekkür bekler unutmayın

Son düzenleme:
link kırılmış

link kırılmış olmalı programı indiremiyorum bi el atarmısın şimdiden saol

Geri