C16 dan itibaren 9 satırlık gurup birleştirilmiştir. Her gurup bir sıra numarasını ifade eder. G16 ve sonrasındaki her 10. satıra değer girildiğinde sıra numaraları otomatik artmalı. ancak aralarda değer girilmeyen kısımlara numarasız geçilmeli. Ben birşeyler yapmaya çalıştım ancak bazı problemler var. Örneğin G sütünuna değer girdiğimde sıra veriyor ama sildiğimde sıra no silinmiyor.
Ekte dosyayı gönderiyorum. Sarı hücrelere değer girdiğimde kırmızı hücrelere sıra no verilmeli. yeşil hücrelere değer girilirse sıra numaraları etkilenmemeli. Aralarda boş sarı hücre bırakılırsa o hücreye denk gelen kırmızı sıra numarası boş geçilerek sıralamaya kaldığı yerden devam edilmeli..
Değerli Arkadaşlar dar bir zamanda bitirilmesi gereken bir dosya acil desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
Ekte dosyayı gönderiyorum. Sarı hücrelere değer girdiğimde kırmızı hücrelere sıra no verilmeli. yeşil hücrelere değer girilirse sıra numaraları etkilenmemeli. Aralarda boş sarı hücre bırakılırsa o hücreye denk gelen kırmızı sıra numarası boş geçilerek sıralamaya kaldığı yerden devam edilmeli..
Değerli Arkadaşlar dar bir zamanda bitirilmesi gereken bir dosya acil desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...
Ekli dosyalar
Son düzenleme: