Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneri:
* Örnek bir sipariş tablosu oluşturun.
** Mail nasıl gönderilecek. Mail ekinde excel olarak, Pdf olarak veya mail gövdesinde mi ?
*** Olmasını istediğiniz mail halini manuel olarak hazırlayıp, ekran görüntüsünü ekleyebilirsiniz.
Hocam ellerinize zihninize sağlık. Ama nerde hata yapıyorum? Farklı mail gönder kodlarıyla işlem yapıyorum ama bu formda başarılı olamadım. Mail gönder tıklayınca kod çalışmıyor. kendime uyarladığım ekteki dosyada tek yaptığım I4 hücresine gmail şifremi yazmam. Ama bir türlü mail gönderemedim. Bu sorun çözülürse işime çok yarayacak bir çalışma. Emeği gecen herkese teşekkür ederim.
Merhaba;
Uygulama Ofis 2003 te sorunsuz çalışıyor. Excel 2003 kurulu bir bilgisayarda deneyin. (xlsm uzantısını sorun olabilir. Ben 2003 kullanıyorum sorunu 2007 de test etme şansım yok)
İyi çalışmalar.
bu dosya normal calışıyor mail atıyor eksikolan sadece mail atıyor fakat siparişleri mailde çıkmıyor antivirüsle ilgili bir durum olurmu lütfen el atan arkadaslar kendi mail adresleriyle test edebilir bu benim için cok önemli saygılar emegi geçen herkese
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.