• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sipariş listesi oluşturup otomatik mail atma

Ben bu konuya el atıcam fakat isteklerini biraz daha net yazmalsın. Örnekte eklediğin açıklama net değil.

. . .

Öneri:
* Örnek bir sipariş tablosu oluşturun.
** Mail nasıl gönderilecek. Mail ekinde excel olarak, Pdf olarak veya mail gövdesinde mi ?
*** Olmasını istediğiniz mail halini manuel olarak hazırlayıp, ekran görüntüsünü ekleyebilirsiniz.

. . .

Merhaba;
Alternatif olsun. (Kodlar alıntıdır)
Ekli dosya içerisindeki uyarıları dikkatlice okuyup deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
hocam bu dosyayı yeni konoda başlattım bazı degişikler yapılırmı

Hocam ellerinize zihninize sağlık. Ama nerde hata yapıyorum? Farklı mail gönder kodlarıyla işlem yapıyorum ama bu formda başarılı olamadım. Mail gönder tıklayınca kod çalışmıyor. kendime uyarladığım ekteki dosyada tek yaptığım I4 hücresine gmail şifremi yazmam. Ama bir türlü mail gönderemedim. Bu sorun çözülürse işime çok yarayacak bir çalışma. Emeği gecen herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Uygulama Ofis 2003 te sorunsuz çalışıyor. Excel 2003 kurulu bir bilgisayarda deneyin. (xlsm uzantısını sorun olabilir. Ben 2003 kullanıyorum sorunu 2007 de test etme şansım yok)
İyi çalışmalar.

bu dosya normal calışıyor mail atıyor eksikolan sadece mail atıyor fakat siparişleri mailde çıkmıyor antivirüsle ilgili bir durum olurmu lütfen el atan arkadaslar kendi mail adresleriyle test edebilir bu benim için cok önemli saygılar emegi geçen herkese

Merhaba Hocam, evet sorun outlok un kurulu fakat açık olmaması; Outlook u açınca çalıştı. Çok güzel bir kod olmuş. Emeğinize sağlık

Son düzenleme:
Geri