- Excel Vers. ve Dili
- 2007 - Türkçe
Selamlar..
Arkadaşlar makro yazmayı hiç mi hiç bilmiyordum fakat henüz kimseye bir şey sormadan kısa bir sürede bu forumdan okuyarak kendi çapımda birşeyler öğrendim ve basitte olsa ihtiyacım olan programı yazmaya başladım..Fakat sanırım sormanın sırası geldi
Ekte bulabileceğiniz programda amacım: Günlük Kasa Raporu isimli sayfaya yazılan bilgiler B,C,D sütunlarındaki kodlarına göre ilgili sekmeye aktarılması ve düzgün bir şekilde aktarıldıktan sonra Günlük Kasa Raporu sayfasının o günün tarihiyle beraber ayrı bir sekme (sekme adı o günün tarihi olacak) olarak kaydedilmesi ve bundan sonra Günlük Kasa Raporu isimli sekmedeki bilgilerin silinerek temiz bir rapor sayfası olarak kalması .. İlgili sekmeye aktarma kısmını hallettim fakat bilgileri bir türlü sıradaki satıra yazdıramıyorum ..
Biraz karışık anlatmış olabilirim
Ekteki dosyada daha ayrıntılı açıklama yaptım..Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Saygılar ...
Arkadaşlar makro yazmayı hiç mi hiç bilmiyordum fakat henüz kimseye bir şey sormadan kısa bir sürede bu forumdan okuyarak kendi çapımda birşeyler öğrendim ve basitte olsa ihtiyacım olan programı yazmaya başladım..Fakat sanırım sormanın sırası geldi
Biraz karışık anlatmış olabilirim
Saygılar ...
Ekli dosyalar
-
138 KB Görüntüleme: 66