- Excel Vers. ve Dili
- 2016 Excel Türkçe
Merhabalar
Aşağıda çalıştırmaya çalıştırdığım fakat başaramadığım bir kodum var. sayfa1 de secmiş olduğum satırı numarasını A dan başlayarak (seçili satır örnek 8. satır olsun A8 i sayfa 2 deki C3 e yapıstıracak sonra B8 hücresini C4 hücresine yapıştıracak D8 hücresini "c22:E22" aralığındaki birleşik hücreye yapıştıracak sonra olarak E hücresini birleştirilmiş F22:H22 hücresine yapıştıracak fakat for döngüsünü bir türlü beceremedim. konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ? Döngü de sayfa1 deki değişken satırlar sayfa 2 deki sabit hücrelere yazacak
TŞ.KLER
Sub x()
Dim i As Long
Set s2 = Sheets("aaa")
Set S1 = Sheets("bbb")
If Selection.Columns.Count > 1 Then
i = s2.Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row + 1
Selection.Range Copy
S1.Range("i").Copy s2.Range("c3")
S1.Range("i").Copy s2.Range("c4")
S1.Range("i").Copy s2.Range("c22:E22")
S1.Range("i").Copy s2.Range("F22:H22")
End If
End Sub
Aşağıda çalıştırmaya çalıştırdığım fakat başaramadığım bir kodum var. sayfa1 de secmiş olduğum satırı numarasını A dan başlayarak (seçili satır örnek 8. satır olsun A8 i sayfa 2 deki C3 e yapıstıracak sonra B8 hücresini C4 hücresine yapıştıracak D8 hücresini "c22:E22" aralığındaki birleşik hücreye yapıştıracak sonra olarak E hücresini birleştirilmiş F22:H22 hücresine yapıştıracak fakat for döngüsünü bir türlü beceremedim. konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ? Döngü de sayfa1 deki değişken satırlar sayfa 2 deki sabit hücrelere yazacak
TŞ.KLER
Sub x()
Dim i As Long
Set s2 = Sheets("aaa")
Set S1 = Sheets("bbb")
If Selection.Columns.Count > 1 Then
i = s2.Cells(Rows.Count, "A").End(3).Row + 1
Selection.Range Copy
S1.Range("i").Copy s2.Range("c3")
S1.Range("i").Copy s2.Range("c4")
S1.Range("i").Copy s2.Range("c22:E22")
S1.Range("i").Copy s2.Range("F22:H22")