• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Seçilen kritere göre listeleme

Yeni örnek nerde Göremiyorum ???
[YOUTUBE]P_vmCTrH7GE[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
Sayın snx11;
Yeni örnek 20 nolu mesajıma eklendi.İlginiz için çok teşekkürler.

İsteğinizin olmuş halinide elle girseniz İnsanları sonuca daha hızlı ulaştırır.
Zaten beynim durmuş durumda Ben ZAman buldukça ugraşırım belki o zamana kadar büyük üstadlarda el atarlar...

Uğraşınız için çok teşekkürler.Elinize emeğinize sağlık.
Dosyayı 20. mesajda güncelledim.Olması gerekeni de renklendirip elle girdim.

Sorularım ayrıntılı olarak ekte dosyada.Üstadlar bir el atında bunu bitirelim.Sorular Genel ,Çırak ve İME sayfasında...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bu veriler incelendiğinde 11 işyeri gibi görünüyor.ama burada 11 ayrı işyeri yok.3 çırak işyeri ve 3 İME işyeri var.Bunları İME ve Çırak sayfasına aktarırken ayrı işyeri olarak görmesin.Aynı işyerinde olan öğrencileri alt alta sıralasın İME ve Çırak formlarında.

genel sayfasında İsa gökbulut seçili iken ;Çentay perforje de ayrı bir gurup olması gerekmiyormu ?
renklendirme ve anlatım hatanız olmuş olabilirmi ?
İme ve çırak Gruplama yapılırken f sütununa göremi ayıklama yapılıcak ? k sütununa göremi ??

Ayrıca 1 belge 7 Ögrenci alabiliyor

Son düzenleme:
Evet dikkatimden kaçmış, Çentay perforje de ayrı bir gurup olması gerekir.Ayıklama İME/Çırak bazlı ve F sütununa göre yani işyeri bazlı olacak.ama F veya K ya da göre ayrıştırılırsa aynı sonuç gelir fikrimce.
1 belgede 7 öğrenci yeterli oluyor biz çırak işyerlerine 6 öğrenciden fazla göndermiyoruz.İME lerde ise zaten sayı önemli değil.sadece kaç öğrenci olduğu yazıyor(5,6,7,8,9, gibi).
NOT:Şuan ki tek problem bir kişiden fazla çalışan işyerlerinde öğrenci sayısı kadar belge çıkıyor.belge işyeri için çıkacak kaç öğrenci olursa olsun o işyeri için tek çıkacak.
NOT 2: Yeniden renklendirerek dosyayı 25. mesajda güncelledim.

Son istekleride yapabildik mi?

Geri