• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Seçilen kritere göre listeleme

Excel Vers. ve Dili
2019 Tr
Arkadaşlar ek dosyada ayrıntılı belirttim.Kişiyi seçtiğimde ona ait bilgiler iş yeri bilgileri sayfasından alt alta gelsin istiyorum.Bunu makro veya formülle yapabilir miyiz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Sorunuzun ilk bölümü hazır.

Ekli dosyalar

Sayın Koray Ayhan;
Yardım ve ilginiz için çok teşekkürler.İlk bölüm çok güzel olmuş.Elinize sağlık.

1.Mesajdaki dosyayı güncelledim.
Dosyanın içine ayrıntılı yazdım.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Seçilen öğretmene ait iş yeri bilgileri J satırındaki bilgi İME ise İME Haftalık Forma, Çırak ise Çırak Haftalık Forma gitsin.Ama F sütunundaki iş yeri adı bazında olmak üzere; 1. işyeri ne ait bilgiler 1. İş yerine 2. işyerine ait bilgiler 2. işyerine şeklinde olacak.

1.mesajdaki dosyada sorum ayrıntılı olarak belirttim.Arkadaşlar bir yardımcı olsanız.

yazılacak yerde formüller var formül üstüne formül olur mu :)
'L:\26-30 MART 2012\11.15-HAZİRAN\Öğtetmenler\[29.İSMAİL GÜNDÜZ.xls]ÇPL-İş Yer'!H47

Sayın snx11; ilginiz için teşekkürler.
O formüller daha önceki çalışmalardan kalmış.Görev yeri yazısı sayfasında öğretmen seçildiğinde ona ait iş yeri bilgileri dosyada açıklandığı biçimde gelsin istiyorum.

1. mesajda dosya güncel yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

seçilen ögretmen derken listboxdaki isimlerdenmi bahsediyorsunuz ? listbox seçilince aşagıda çıkan isimlerden mi ? hangisinden ?

'Görev Yeri Yazısı' sayfasında iken Listboxdaki isim seçildiğinde zaten Koordinatör öğretmen başlığı altındaki bilgiler otomatik olarak gekmekte(B-I sütunundaki bilgiler)
Benim amacım B sütunu ,ile I sütunu arasındaki bilgilerin J sutununda yer alan İME veya Çırak ayrımına göre ; J satırındaki bilgi İME ise İME Haftalık Forma, Çırak ise Çırak Haftalık Forma gitsin.Ama F sütunundaki iş yeri adı bazında olmak üzere; 1. işyeri ne ait bilgiler 1. İş yerine 2. işyerine ait bilgiler 2. işyerine şeklinde olacak.
Yani F satırınsa 1 işyerinde 4 öğrenci olabilir.Ama İME Haftalık Form ve Çırak Haftalık Form işyeri bazında çıkacaktır.
Umarım bu açıklamalar yeterli olmuştur.

Son düzenleme:
ilgileniyorum ; makro olabilirmi ? formül şartmı ?

Son düzenleme:
bir yerde takıldımda forumda soruma cevap gelirse olucak başkası yaparsada hayhay...

Uğraşınız için teşekkürler.Umarım takıldığınız yer sorunu bir an önce çözülür.Bana yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

eksiğiyle tamamdır 1

çırak ve ime sayfalarındaki formuller hazır gerekli yerlere dagıtınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
sayın snx11 dediğiniz şekilde bir ek dosya hazırlıyorum.Birazdan ekleyecem.

sayın snx11; inceliyorum mesajınızı görmeden 18. mesajı atmışım.Teşekkürler.Elinize sağlık.

I. Ekli örnekte İsmail GÜNDÜZ seçildiğinde İME/Çırak işyeri sayısı incelendiğinde ;1. İME işyerinde 5 öğrenci var.2. İME işyerinde 1 öğrenci var.Bunların İME ye aktarıldığında 1. ve sadece 2. işyeri çıkması lazım.Formu işyerindeki öğrenci sayısı kadar değil işyeri için 1 tane çıkması lazım.(Bir işyerinde kaç öğrenci olursa olsun sadece bir form çıkar.Sadece İME de izlemede olduğu öğrenci sayısı(o işyerinde çalışan öğrenci sayısıdır.

II:Çırak'ta 5 ve 6. işyeri tek olarak çıkmalı.Aynı işyerinde iki çırak var.5. işyerinde 2 çırak listelenmeli.
Bunları nasıl yapacağız.Yardımcı olursanız sevinirim.
Örnek ekte.
Formlar öğrenci bazlı değilde işyeri bazlı olmalı.

Son düzenleme:
Geri