Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ek dosyada ayrıntılı belirttim.Kişiyi seçtiğimde ona ait bilgiler iş yeri bilgileri sayfasından alt alta gelsin istiyorum.Bunu makro veya formülle yapabilir miyiz.
1.Mesajdaki dosyayı güncelledim.
Dosyanın içine ayrıntılı yazdım.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Seçilen öğretmene ait iş yeri bilgileri J satırındaki bilgi İME ise İME Haftalık Forma, Çırak ise Çırak Haftalık Forma gitsin.Ama F sütunundaki iş yeri adı bazında olmak üzere; 1. işyeri ne ait bilgiler 1. İş yerine 2. işyerine ait bilgiler 2. işyerine şeklinde olacak.
Sayın snx11; ilginiz için teşekkürler.
O formüller daha önceki çalışmalardan kalmış.Görev yeri yazısı sayfasında öğretmen seçildiğinde ona ait iş yeri bilgileri dosyada açıklandığı biçimde gelsin istiyorum.
'Görev Yeri Yazısı' sayfasında iken Listboxdaki isim seçildiğinde zaten Koordinatör öğretmen başlığı altındaki bilgiler otomatik olarak gekmekte(B-I sütunundaki bilgiler)
Benim amacım B sütunu ,ile I sütunu arasındaki bilgilerin J sutununda yer alan İME veya Çırak ayrımına göre ; J satırındaki bilgi İME ise İME Haftalık Forma, Çırak ise Çırak Haftalık Forma gitsin.Ama F sütunundaki iş yeri adı bazında olmak üzere; 1. işyeri ne ait bilgiler 1. İş yerine 2. işyerine ait bilgiler 2. işyerine şeklinde olacak.
Yani F satırınsa 1 işyerinde 4 öğrenci olabilir.Ama İME Haftalık Form ve Çırak Haftalık Form işyeri bazında çıkacaktır.
Umarım bu açıklamalar yeterli olmuştur.
I. Ekli örnekte İsmail GÜNDÜZ seçildiğinde İME/Çırak işyeri sayısı incelendiğinde ;1. İME işyerinde 5 öğrenci var.2. İME işyerinde 1 öğrenci var.Bunların İME ye aktarıldığında 1. ve sadece 2. işyeri çıkması lazım.Formu işyerindeki öğrenci sayısı kadar değil işyeri için 1 tane çıkması lazım.(Bir işyerinde kaç öğrenci olursa olsun sadece bir form çıkar.Sadece İME de izlemede olduğu öğrenci sayısı(o işyerinde çalışan öğrenci sayısıdır.
II:Çırak'ta 5 ve 6. işyeri tek olarak çıkmalı.Aynı işyerinde iki çırak var.5. işyerinde 2 çırak listelenmeli.
Bunları nasıl yapacağız.Yardımcı olursanız sevinirim.
Örnek ekte.
Formlar öğrenci bazlı değilde işyeri bazlı olmalı.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.