Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekteki excel çalışma kitabında satır bazında sayfa kıyaslaması yapan makroya ihtiyacım vardır. Destek verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Data1 en son hali ve data2 de eski hali (eksik Satır hali) yeralmaktadır. makro yardımı ile data1 de yar alıp data2 de olmayan satırları fark sayfasında listemesini istiyorum.
arkadaşlar günaydın, herkese iyi haftalar. ben muhasebeciyim bu çok kullandığım bir şey. tüm kontrollerimi bu mantıkla yapıyorum. bunu çoğu zaman iki sayfayı yanyana getirerek ve satırları ekleyip çıkarararak yapıyorum bu da çok zaman kaybettiriyor.burada ergunarat arkadaşın istediği sanırım satırın tamamında (yani tüm sütunlarda ) bir değişiklik olduğu zaman diğer sayfada bunu rapor etmesi. aslında benim için bir veya iki değişkenli bir karşılaştırma da yeterli. yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.