Satış Performans Kriterleri Tablosu Hakkında

Excel Vers. ve Dili
excell
Merhaba;

Farklı bir performans değerlendirmesi yapmak için desteğinize ihtiyacım var.
Bir satış yöneticisinin aylık hedefi ve gerçekleştirmiş olduğu satışa göre hedefe yaklaşma oranı var.
Lokasyonunda avantajını kullanarak diğer şubelere göre sürekli olarak birincilikle ay kapanışı yapıyor.Fakat diğer şubeler nekadar çok çalışırsa çalışsın birinci olan şubenin lokasyon avantajı çok büyük.Satışta en nihayetinde sonuca bakıldığını düşündüğümüzde şube yöneticisinin performans göstermesi gereken diğer kriterler göz ardı ediliyor.

Ben 10-15 farklı kriter belirleyerek her bir şubenin bu kriterlere yaklaşma oranlarını karşılaştırmak ve diğer şubelerin yapmış oldukları çalışmaların kendilerini üst sıralara taşımasını sağlamak istiyorum.

Aylık hedefe yaklaşmada 1.olan şube yöneticisi diğer kriterlerindeki performansıda yüksek olduğunda yine birinci olsun problem yok.Ancak tüm sorumluluklarını yerine getirip 1.olamayanlarda sıralamada hak ettiği yeri alsın.

Buna benzer malesef bir şablonda kafamda oturmadı.Destek alabilme şansım olabilir mi??
Yada benzer bir çalışma bulabilir miyim ?
Teşekkürler

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
Öncelikle, manuel de olsa, örnek excel dosyanızı anlattığınız örneğe göre düzenleyip Foruma ekleyin.
Açıklamalarınızı dosya üzerinde belirtin.
Daha kolay ve hızlı cevap alabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
excell
Öncelikle, manuel de olsa, örnek excel dosyanızı anlattığınız örneğe göre düzenleyip Foruma ekleyin.
Açıklamalarınızı dosya üzerinde belirtin.
Daha kolay ve hızlı cevap alabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederim.
Bir tablo oluşturmaya ve anlatmaya çalıştım.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Destek olabilirseniz memnun olurum.

Ekli dosyalar