muratgunay48
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Office 365 - Türkçe (64 bit)
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 31-01-2026
Arkadaşlar, sayın hocalarım, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Şimdi 3 tane dosya var. Bizim için esas dosya 1 numara makro yazan içinde dönüştürücü makroların bulunduğu dosya. 2 numara sadece ek.
Şimdi şöyle. Makroyu çalıştırınca önce 1 numarayı dönüştürüyor sonra 2 numarayı. Buraya kadar tek sıkıntı. Sayfayı sil demişim neden tekrar onay istiyor?
Yalnız şöyle ki. Her gün raporların satır sayısı farklı. Bugün 15 yarın 20 olabilir.
Raporları dönüştürdü.
Kendim yapmaya çalıştım. RAPOR EK'i açıp 2. Satırdan son dolu satıra kadar kopyalıyor. (Orada da panoya yapıştırmak ister misiniz diye soruyor.)
RAPOR'u açıp ilk boş satıra yapıştırıyor. Burada sıkıntı çerçeveleri koymuyor.
Bir de sizlerden ricam. RAPOR EK'i yapıştırınc SIRA NO 1'den değil de RAPOR'dan devam edemez mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Şimdi şöyle. Makroyu çalıştırınca önce 1 numarayı dönüştürüyor sonra 2 numarayı. Buraya kadar tek sıkıntı. Sayfayı sil demişim neden tekrar onay istiyor?
Yalnız şöyle ki. Her gün raporların satır sayısı farklı. Bugün 15 yarın 20 olabilir.
Raporları dönüştürdü.
Kendim yapmaya çalıştım. RAPOR EK'i açıp 2. Satırdan son dolu satıra kadar kopyalıyor. (Orada da panoya yapıştırmak ister misiniz diye soruyor.)
RAPOR'u açıp ilk boş satıra yapıştırıyor. Burada sıkıntı çerçeveleri koymuyor.
Bir de sizlerden ricam. RAPOR EK'i yapıştırınc SIRA NO 1'den değil de RAPOR'dan devam edemez mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Ekli dosyalar
-
32 KB Görüntüleme: 0
-
29 KB Görüntüleme: 0
-
23.9 KB Görüntüleme: 0