- Excel Vers. ve Dili
- 2013 türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 18.06.2019
On Error Resume Next
If Not Intersect(Target, Range("K5:K1048576")) Is Nothing Then
If Target = "" Then Exit Sub
If WorksheetFunction.CountIf(Sheets("ÜRÜNLER").Range("D
"), Cells(Target.Row, "K")) > 0 Then
Cells(Target.Row, "P") = WorksheetFunction.VLookup(Cells(Target.Row, "K"), Sheets("ÜRÜNLER").Range("D:F"), 3, 0)
Else
Cells(Target.Row, "K") = ""
MsgBox " YAZDIĞINIZ ÜRÜN BULUNAMADI ", vbCritical, " DİKKAT !!!!! "
End If
bu koda şu şekilde mir mantık ilave etmek istiyorum bu işlemi yani yukarıdaki kodu a4 hücresinde alış yazıyor ise Cells(Target.Row, "P") = WorksheetFunction.VLookup(Cells(Target.Row, "K"), Sheets("ÜRÜNLER").Range("D:F"), 3, 0) burdaki 3 sayısını 2 yapmak satış ise 3 yapmak
yani özetlecek olursam bu kod "k" sütunundaki yazan ürünün fiyatını ürünler sayfasından getiriyor ancak "a4" de alış yazıyor ise m sütunununa alış fiyatını satış yazıyor ise "p" sütunununa satış fiyatını getirmek istiyorum
If Not Intersect(Target, Range("K5:K1048576")) Is Nothing Then
If Target = "" Then Exit Sub
If WorksheetFunction.CountIf(Sheets("ÜRÜNLER").Range("D
Cells(Target.Row, "P") = WorksheetFunction.VLookup(Cells(Target.Row, "K"), Sheets("ÜRÜNLER").Range("D:F"), 3, 0)
Else
Cells(Target.Row, "K") = ""
MsgBox " YAZDIĞINIZ ÜRÜN BULUNAMADI ", vbCritical, " DİKKAT !!!!! "
End If
bu koda şu şekilde mir mantık ilave etmek istiyorum bu işlemi yani yukarıdaki kodu a4 hücresinde alış yazıyor ise Cells(Target.Row, "P") = WorksheetFunction.VLookup(Cells(Target.Row, "K"), Sheets("ÜRÜNLER").Range("D:F"), 3, 0) burdaki 3 sayısını 2 yapmak satış ise 3 yapmak
yani özetlecek olursam bu kod "k" sütunundaki yazan ürünün fiyatını ürünler sayfasından getiriyor ancak "a4" de alış yazıyor ise m sütunununa alış fiyatını satış yazıyor ise "p" sütunununa satış fiyatını getirmek istiyorum