Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece Türkçeden proje konusu alan öğrencilerin numarası ve adı soyadının yandaki boş listeye aktarılması proje dağılımındaki karışıklığı giderecek. Forumda aradım olmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim.
merhabalar buna benzer bir tablo oluşturmaya çalışıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. tablo halinde alt alta mahallelerin isimleri var elimde. her bölge 7-8 mahalleye ve ekiplere ayırmış durumdayım. öyle bir formül yazmalıyım ki o mahalle geldiğinde hangi ekipse ona yönlendirmeli. örneğin A,B, C mahalleleri ekip 1 de D,E,F mahalleleri ekip 2 bu şekilde devam ediyor. ben bir şikayet geldiğinde mahalle adını yazdıgımda otomatik o şikayeti o ekibe nasıl aktaracagım?
Apocalyt arkadaşın önerdiği uzun formülü kısaltmak mümkün değil mi? Bu formül çok uzun 100 öğrencilik bir proje dağıtımında çok uzun sürecek her hücreye bu formülü yazmak.
Bu formülü daha kısa yazamaz mıyız ya da değişik şekilde sonuca ulaşamaz mıyız?
Yardımcı olur musunuz? Örnek dosya birinci mesajda.. Saygılar....
Sn sukul formülü her hücreye yazmaktan kastınızı tam olarak anlıyamadım..sağ alt köşesinden çektiğiniz zaman kendi kopyalanıyo zaten diğer hücrelere...?
Sayfa 1 de hangi ekibin hangi bölgelere baktıgı belirtiliyor. Genel sayfasında ben şikayetleri yazdıkça yanında otomatik hangi ekip olduğunu belirtmesini yada farklı renklerle işaretlenmesini yada ekiplerin sayfasına aktarılmasını sağlayabilirmisiniz? Bana da öğretebilirseniz sevinirim. Buna benzer yapmam gereken farklı formlarda var. Şimdiden teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.