• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şarta bağlı olarak listeyi aktarma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR SP2
Sadece Türkçeden proje konusu alan öğrencilerin numarası ve adı soyadının yandaki boş listeye aktarılması proje dağılımındaki karışıklığı giderecek. Forumda aradım olmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim baya uzun bir formül olsun yardımlarınız için teşekkürler..

satır yada sutunu gruplara göre aktarma

merhabalar buna benzer bir tablo oluşturmaya çalışıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. tablo halinde alt alta mahallelerin isimleri var elimde. her bölge 7-8 mahalleye ve ekiplere ayırmış durumdayım. öyle bir formül yazmalıyım ki o mahalle geldiğinde hangi ekipse ona yönlendirmeli. örneğin A,B, C mahalleleri ekip 1 de D,E,F mahalleleri ekip 2 bu şekilde devam ediyor. ben bir şikayet geldiğinde mahalle adını yazdıgımda otomatik o şikayeti o ekibe nasıl aktaracagım?

Merhaba;
örnek bir dosya ekleyip onun üzerinden ne istediğinizi anlatırsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz..

Apocalyt arkadaşın önerdiği uzun formülü kısaltmak mümkün değil mi? Bu formül çok uzun 100 öğrencilik bir proje dağıtımında çok uzun sürecek her hücreye bu formülü yazmak.
Bu formülü daha kısa yazamaz mıyız ya da değişik şekilde sonuca ulaşamaz mıyız?
Yardımcı olur musunuz? Örnek dosya birinci mesajda.. Saygılar....

Sn sukul formülü her hücreye yazmaktan kastınızı tam olarak anlıyamadım..sağ alt köşesinden çektiğiniz zaman kendi kopyalanıyo zaten diğer hücrelere...?

Sayfa 1 de hangi ekibin hangi bölgelere baktıgı belirtiliyor. Genel sayfasında ben şikayetleri yazdıkça yanında otomatik hangi ekip olduğunu belirtmesini yada farklı renklerle işaretlenmesini yada ekiplerin sayfasına aktarılmasını sağlayabilirmisiniz? Bana da öğretebilirseniz sevinirim. Buna benzer yapmam gereken farklı formlarda var. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Geri