Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar,formun ozel bir durumu yada uygulaması mı var. farklı konularda yazılar yazdım ama kimse tek bir cevap bile vermiyor. Diger arkadasların yazılarına bakıyorum. herkes yardımcı oluyor,birseyler yazıyor.cozum getiriyor. Acaba benim bilmedigim birsey mi yapmam gerekiyor. Hem bu konuda hem de asagıda linkini verdigim diger konuda hicbir yardım yada oneri alamadım....
İlk olarak sorunuz yeterince açık değil.Şahsım adıma çok fazla birşey anlamadım. Diğer bir husus burada bulunan üyeler ve hocalarımız elinde geldiği kadar soruları yanıtlamaya çalışıyor. Takdir edersiniz ki tek işleri ve işimiz bu değil. Eğer bir cevap gelmiyorsa çözümlenememiştir. Sorumu güncelliyorum demeniz yeterli.
Mustafa Bey,oncelikle formda yeni sayılırım ve form ile ilgili baskalarından cevap alamadıgım icin kendi tarafımdan bir hata yaptıgımı dusunuyordum. En azindan sizin mailiniz ile bu konuda bir sorun olmadıgını bilmek beni sevindirdi. Tesekkurler ilgilniz icin ve kusura bakmayın tabiki kimseyi sık bogaz etmek istemem,boyle birsey yaptım kusura bakmayın...
yeni gonderdigim excel tablosunda kucuk bir ornek verdim. X hucresini bulmak icin sonuc ve diger degerler var. Ilk degeri bulmamız gerekiyor.
Umarım anlatabilmisimdir..
Tesekkurler...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.