• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sabit rakamı bulma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cevrens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 English
Arkadaslar slm,

Bir formul sorusu sormak istiyorum,simdiden yardımcı olmak isteyen arkadaslara tesekkur ederim.

Ornek excel tablosu ektedir.

Ekli dosyalar

Neden kimse yardımcı olmuyor?

Arkadaslar,formun ozel bir durumu yada uygulaması mı var. farklı konularda yazılar yazdım ama kimse tek bir cevap bile vermiyor. Diger arkadasların yazılarına bakıyorum. herkes yardımcı oluyor,birseyler yazıyor.cozum getiriyor. Acaba benim bilmedigim birsey mi yapmam gerekiyor. Hem bu konuda hem de asagıda linkini verdigim diger konuda hicbir yardım yada oneri alamadım....

http://www.excel.web.tr/f48/otomati...u-tablodaki-formuller-t110950.html#post603667

Yaptıgım bir yanlıs varsa uyarırsanız sevinirim,hic kaideye alınmamak cidden uzuyor beni.
Saygılar....

İlk olarak sorunuz yeterince açık değil.Şahsım adıma çok fazla birşey anlamadım. Diğer bir husus burada bulunan üyeler ve hocalarımız elinde geldiği kadar soruları yanıtlamaya çalışıyor. Takdir edersiniz ki tek işleri ve işimiz bu değil. Eğer bir cevap gelmiyorsa çözümlenememiştir. Sorumu güncelliyorum demeniz yeterli.

slmlar,

Mustafa Bey,oncelikle formda yeni sayılırım ve form ile ilgili baskalarından cevap alamadıgım icin kendi tarafımdan bir hata yaptıgımı dusunuyordum. En azindan sizin mailiniz ile bu konuda bir sorun olmadıgını bilmek beni sevindirdi. Tesekkurler ilgilniz icin ve kusura bakmayın tabiki kimseyi sık bogaz etmek istemem,boyle birsey yaptım kusura bakmayın...

yeni gonderdigim excel tablosunda kucuk bir ornek verdim. X hucresini bulmak icin sonuc ve diger degerler var. Ilk degeri bulmamız gerekiyor.
Umarım anlatabilmisimdir..
Tesekkurler...

Ekli dosyalar

Merhaba

Formül üst satırda x yerine değer yazarsanız sonucu alabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri