• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Renk say

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
forumda bulduğum verilerle sorunumu çözemedim.dosyam ekte olup kırmızı ve yeşil hücreleri otomatik olarak toplamak istiyorm.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
saygılarımla

Ekli dosyalar

sayın zekeriya torun;
E4 hücresine =EĞERSAY($R$2:$BC$26;D4) yazıp E9 hücresine kadar çoğaltınız. kolay gelsin.

çok teşekkür ederim ama işe yaramadı formülü dediğiniz hücreye kopyaladım.olmadı.

=EĞERSAY($R$2:$BC$26;"1") yazınca sayıları topluyorum. ama ben farklı yapmak istiyorum.renkleri saysın istiyorum.

Nejdey bey allah razı olsun.istediğim buydu.yardımlarınızın devamını bekliyorum

Nejdet bey bir şey sormak istiyorum.sizin gönderdiğiniz dosyanın sayfalarını çoğaltığım zaman formül çalışıyor.kendi ofis programımda aynı işlemi yapmak istediğimde formül çalışmıyor.bende ofis 203 yüklü sizce sorun nedir.

Benli kardeşim özür dilerim sorun benim ofis programımdan kaynaklanıyor ama nedeni nedir.anlamadım

Merhaba,

Gönderdiğim dosyadaki fonksiyonu (makrodur) kendi dosyanıza kopyalayınız. Ya da linkini verdiğim yeri inceleyin ve KTF (Kullanıcı Tanımlı Fonksiyon) olarak kullanınız.

O zaman her dosyada kullanabilirsiniz.

fidan sayımı

Nejdet Bey;ben sizin makrolarınız kopyaladım.renkleri yapıyor ama toplamayı yapmıyor.nerede hata var bir bakarsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

1. Modül Yok
2. Modüldeki RenkSayA Fonksiyonu Yok
3. Xl ne yapsın?

Işyerinde giriş çıkış çizelgesi hazırladım saatlere göre bunları renklendirdim mesela 8 :00 ile 8 :30 arası gelenler koşullu biçimlendirme ile kırmızı oluyor. Nejdet bey ben kırmızı olan hücreleri saydırmak istiyorum ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim

Geri