Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
forumda bulduğum verilerle sorunumu çözemedim.dosyam ekte olup kırmızı ve yeşil hücreleri otomatik olarak toplamak istiyorm.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
saygılarımla
Nejdet bey bir şey sormak istiyorum.sizin gönderdiğiniz dosyanın sayfalarını çoğaltığım zaman formül çalışıyor.kendi ofis programımda aynı işlemi yapmak istediğimde formül çalışmıyor.bende ofis 203 yüklü sizce sorun nedir.
Gönderdiğim dosyadaki fonksiyonu (makrodur) kendi dosyanıza kopyalayınız. Ya da linkini verdiğim yeri inceleyin ve KTF (Kullanıcı Tanımlı Fonksiyon) olarak kullanınız.
Işyerinde giriş çıkış çizelgesi hazırladım saatlere göre bunları renklendirdim mesela 8 :00 ile 8 :30 arası gelenler koşullu biçimlendirme ile kırmızı oluyor. Nejdet bey ben kırmızı olan hücreleri saydırmak istiyorum ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.