Proforma Fatura

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
Merhaba.

Şirketim için proforma fatura taslağı hazırladım. Amacım ürünü seçtikten sonra otomatik olarak birim fiyatını, para birimini ve toplam fiyatını otomatik hale getirebilmek. Veri doğrulamadan sadece tek satır için gruplama yapabildim. yanda ki kutulara otomatik sayı veya rakamları atmasını sağlayamadım.

Örnek formatı gönderiyorum.

Bu konuda bana yardımcı olursanız sewinirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Merhaba.

Şirketim için proforma fatura taslağı hazırladım. Amacım ürünü seçtikten sonra otomatik olarak birim fiyatını, para birimini ve toplam fiyatını otomatik hale getirebilmek. Veri doğrulamadan sadece tek satır için gruplama yapabildim. yanda ki kutulara otomatik sayı veya rakamları atmasını sağlayamadım.
Örnek formatı gönderiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olursanız sewinirim.
Merhaba
Gerekli veri kaynağını oluşturun sayfa2 de Malzemenin cinsi, Birim fiyatı vs. Ona göre formül uygulayalım.
Veri Doğrulama ve Düşeyara diyede sitede arama yapabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
Merhaba
Gerekli veri kaynağını oluşturun sayfa2 de Malzemenin cinsi, Birim fiyatı vs. Ona göre formül uygulayalım.
Veri Doğrulama ve Düşeyara diyede sitede arama yapabilirsiniz.
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim.

Forum u araştırıyorum fakat bir türlü bulamadım. Formül bilgim çok zayıf olduğundan gösterilen örneklerle de pek bi yol kat edemedim. Örnek olarak bana taslak üzerinden gösterirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

Erdal

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ev: 2021 - Türkçe 32 Bit
İşyeri: 2016 - Türkçe 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-10-2029
Merhabalar
ekli dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
02.04.2019
Ektedir, kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
kolay gelsin çok güzel bir uygulama ama bende çok ürün var bunların hepsini nasıl ekleyebilirim 100 adet ürün var şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
02.04.2019
B100 satırdan itibaren ürünlerinizi, birimlerini ve miktar değerlerini alt alta yazınız, hiçbir sorun yoktur.. Kolay gelsin saygılarmmla......