Personel Giriş-Çıkış Takip Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
9 Ekim 2007
Mesajlar
216
Excel Vers. ve Dili
Office2000
http://s6.dosya.tc/server4/nju05r/Giris-Cikis_1.rar.html

Ekteki dosyada biraz birşeyler oluşturdum. UserForm1 üzerindeki textbox2-3 - 4 - 5 eğer checkboxsecili ise kapat ile pasif değil ise aktif.

Personel sicil numarasını girip Enter yaptığında sayfa içerisindeki Giriş-Çıkış kartına saatleri atmalı. Bu tablo baz alınarak ay sonu hesaplaması yapılacak.
 
Katılım
25 Ağustos 2012
Mesajlar
562
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
3.7.2018
Böyle sen çok zor yardım alırsın. Çünkü onu yap bunu yap bunu baz al bu çizelge yapılacak YAP. Nezaketten baya bir uzaksınız sanırım. İnşallah yardım eden çıkar. Ama sanmam.
 
Katılım
9 Ekim 2007
Mesajlar
216
Excel Vers. ve Dili
Office2000
Teşekkür ederim arkadasım. Takip ettiğinize göre daha önceki yazdıklarımdan haberdarsınız. Daha öncede dediğim gibi VBA konusunda fazla bilgim yok. Ancak ara sıra bazı çalışmalara ihtiyacım oluyor. Buradan rica ediyorum. İsteyen arkadaş yardımcı olur. İstemeyen olmaz. Olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hatta çalışma arkadaşlarımada benim yapmadığımı "Sağolsunlar form da ki arkadaşlar yaptılar." diye soylediğimi bilemezsiniz. Tekrar teşekkür ederim. Neticede en az bir günü alır bir çalışma. Şunu belirtmek için yazıyorum. Buradan emir değil rica ediyoruz. Belkide telafuz şekli tam anlaşılamamıştır. Bundan ötürü de özür dilerim. İyi çalışmalar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst