excel'de bir dosya içerisindeki sayfaalrın adını degiştirmek istyrm ama "delete" ve "rename" fonksiyonları pasif. Sebebi ne olabilir? makrolardan mı kaynaklanıyordur? nasıl çözebilirm?
Teşekkürler
ayrıca belirtmek istedigim ben boş bir excel actıgımdada aynı sorunla karsılasıyorum..
bende olan bir dosyayı arkadasıma gönderdigimde ve onun bilgisayarında actıgımızda ancak bu sorun olmuyor.
acil yardımlarınızı rica ediyorum.
Belkide eklentiler bölümünden etkinleştirmiş olduğunuz bir eklenti buna sebep olabilir. Bu durumda Araçlar-Eklentiler menüsünden tanımadığınız bir eklenti onaylanmışsa bunu pasif hale getirip bu şekilde tekrar deneyin.
İkinci bir alternatifte aşağıdaki klasör içinde oluşturulmuş bir excel dosyası buna sebep oluyor olabilir. (Sizin siteminizdeki yol farklı olabilir)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.