Arkadaşlar kolay gelsin.Ekteki örnekte bir hücreye eksik listesinin hazırlandığı tarih otomatik olarak atabilirse sevinirim.Yani A sütununa bir ekleme yapıldığı zaman bu tarih hemen otomatik güncellensin.Tarih ertesi gün değişmesin.Yani kastım güncel tarih değil sadece işlem yapılan tarih.Mesela ben ayın 1'inde bir liste yaptım ve buraya günün tarihi atıldı.Ertesi gün buranın tarihi 2 olmamalı.Ne vakit listeye bir ekleme yaparsak mesela ayın 5'inde o zaman buranın tarihi 5 'ini göstermeli.Kısaca liste hazırlanma tarihi.
Ayrıca eksik ürünler listesinin oluşturulma tarihine göre en uzun süredir eksik olan ürün ilk sırada olmak kaydı ile eksik olan ürünlerin eksik olma sürelerine göre ayrıca bir liste hazırlayabilir miyiz?Detaylı açıklama ekteki örnekte mevcuttur.Şimdiden teşekkürler....
Ayrıca eksik ürünler listesinin oluşturulma tarihine göre en uzun süredir eksik olan ürün ilk sırada olmak kaydı ile eksik olan ürünlerin eksik olma sürelerine göre ayrıca bir liste hazırlayabilir miyiz?Detaylı açıklama ekteki örnekte mevcuttur.Şimdiden teşekkürler....